| Autor |
Správa |
asimo
Drift King

Založený: 19 marec 2008 Príspevky: 1092
|
|
|
|
aaale.. vies.. vacsinou, ked je taka cena na take auto, tak nieje nieco v poriadku.. jedina vec co bebola v poriadku bola majitelka:) vojacka!! kua.. a bolo to na nej aj vidiet.. az sa mi nechcelo zmluvat na cene
stalo to na autobazareu.sk 2300eur.. tak na mieste este som zbil s bozou pomocou na 2100eur.. plus k tomu dohodila 4kolesa zimne na plechacoch.. pneu ako nove:) parada.. cakal som na ceste domov, ze sa nieco ukaze.. a ukazalo.. svetlo prave blikalo.. tak som zastavil.. bol to len povoleny konektor na ziarovke.. nic vazne.. 10sekund preklinania, drgania a uz je to v pohode.. siiiice ma auticko 180.000km nabehanych, ale co som pocul, tak tie auticka vydrzia hodne.. a KM su original.. takze sa nebojim.. ide ako hodinky.. a na zivo aj pekne je a hlavne z vnutra.. pekne moderny dizajn na to ze to je skoro rovnaky rocnik ako felicia.. kua.. hamba:) nic na nom nebudem upravovat.. na to mam imprezu.. na honde len prelepim tu dreveny dosku carbonovou ako v impreze.. nejake pekne puklice, vymena olejov a filtrov a sviecok, pekne vylestim a bude ako cukerlik..
imdeza sa dokoncuje.. cez zimu som chodil ju obcas natocit do garaze.. susedia mali radost haha.. 15minut volnobeh a potom par krat pekne do otacok.. aby nezatuchol cez zimu.. ani som nejazdil.. co mi je luto.. ale aspon sa ani neposkodila.. dolakuju sa veci a hybaj do servisu a tam domontuju na co sa ja neopovazim.. este som aj splasil cooler z STi hlinikovy.. tak to este pockam pokial dojde. a potom uz len najst nejakeho profika na umyvanie motorovych priestorov..
PS: potreboval by som malu pomoc.. napr. od jozina.. nepoznate niekoho kto strieka kolesa? ale praskovanou farbou.. nie ten normalny shunt co sa olupe do roka.. a este jedna otazka.. ked dam opravit disk, poskodi sa aj lak? ma len malicku nerovnost.. vidno to na vyvazovacke peu. trosicku cukne na jednom mieste ale od 150 je to aj trocha citit vo volante.. hmm??
_________________ _________________________________mess with the best.. ..die with the rest________________________________
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
-------------------------------SUBARU impreza GT WRC99: http://www.youtube.com/asimoVT------------------------------------------ |
|
| St február 24, 2010 11:22 pm |
 |
|
Jozo-KE
Drift King

Založený: 07 december 2007 Príspevky: 1990 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
Najprv dať opraviť disk a potom striekať.Máme tu firmu STYX a tá strieka disky práškovou farbou pod veľkým tlakom.Trochu ho obrusi od stareho pod tlakom a tlakuje hneď nový lak na ne.Je to ako komaxit,ale nie také hrboľate a drsne.
_________________ Renault Clio 16V
Renault 5GTE - ex
Ford Focus II GHIA
 |
|
| Št február 25, 2010 6:53 am |
|
|
asimo
Drift King

|
|
|
|
 |
 |
Najprv dať opraviť disk a potom striekať.Máme tu firmu STYX a tá strieka disky práškovou farbou pod veľkým tlakom.Trochu ho obrusi od stareho pod tlakom a tlakuje hneď nový lak na ne.Je to ako komaxit,ale nie také hrboľate a drsne. |
cize pri oprave pojde lak, co?
a vies mi zistit kolko budu chciet za 4kola? 17tky..
_________________ _________________________________mess with the best.. ..die with the rest________________________________
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
-------------------------------SUBARU impreza GT WRC99: http://www.youtube.com/asimoVT------------------------------------------ |
|
| Št február 25, 2010 10:58 am |
 |
|
Jozo-KE
Drift King

|
|
|
|
myslíš opravu?či striekanie?
Renault 5GTE - ex
Ford Focus II GHIA
 |
|
| Št február 25, 2010 5:04 pm |
|
|
asimo
Drift King

|
|
|
|
 |
 |
myslíš opravu?či striekanie? |
tak aj aj"
|
| Št február 25, 2010 7:58 pm |
 |
|
Jozo-KE
Drift King

|
|
|
|
cez týždeň pokoumam čo sa dá 
Renault 5GTE - ex
Ford Focus II GHIA
 |
|
| Pi február 26, 2010 3:09 pm |
|
|
asimo
Drift King

|
|
|
|
 |
 |
cez týždeň pokoumam čo sa dá  |
pokukaj.. a ak mozes, alebo dakto iny, tak zhanam nejaky servis alebo servisaka kt. vie vyladit stavitelne podvozky. ma vahu a vie nastavit rozlozenie zatazi na samostatne kolesa.. prosim, dajte mi vediet budto tuna, alebo na mail: the_end@centrum.sk dikes za kazdu odpoved.. 
|
| Ne február 28, 2010 12:51 am |
 |
|
asimo
Drift King

|
|
|
|
dnes doslo par veciciek.. redukcia na HKS bow a drziak na baterku od SUBARUPARTS.SK.. super stranka.. maju veci na sklade a posielaju okamzite.. odporucam!

|
| Pi marec 12, 2010 12:58 pm |
 |
|
Wade
Drift King

Založený: 13 december 2007 Príspevky: 2814 Bydlisko: -----Levice-----Auto: Opel Kadett E
|
|
|
|
 |
 |
dnes doslo par veciciek.. redukcia na HKS bow a drziak na baterku od SUBARUPARTS.SK.. super stranka.. maju veci na sklade a posielaju okamzite.. odporucam!
 |
teda asimo..ty v tom utopis penazi, este aj drziak na baterku musi byt subaru
ale vsetko v kope bude potom vizerat genialne 
_________________ ____________________________________________________________________
...keď sa môžem voziť, na čo by som išiel, no ne?!
| Pi marec 12, 2010 6:26 pm |
|
|
asimo
Drift King

|
|
|
|
ide mi len o to, ze ked tam uz nieco dam, tak nech to je poriadne a nemusim to neskor menit lebo sa to dosere alebo sa prestane pacit:) tak si radsej pockam a dosporim a kupim poriadne suciastky.. ale uz som sa rozhodol, ze vnutro motora menit nebudem.. je problem potom davat doporiadku elektroniku.. kamosovi tak doma stoji brutalne upravene GC8 STi 1999.. budem sa snazit len zlepsit odozvu a zrychlit reakcie auta.. bushingy a ulozenia.. zotrvacnik, kratka prevodovka atd.. ale na teraz mam uz dost v kufri nakupene.. uz je na rade montaz a kooonecne troska si to auto uzit.. lebo hl. na to som ho kupoval a upravoval 
|
| Pi marec 12, 2010 6:43 pm |
 |
|
asimo
Drift King

|
|
|
|
dalsi maly update..
cele auto je po zimnom spanku v garazi zaprasene az az az.. pod kapotou nejakym sposobom tiez.. nechapem:)
veci co som striekal som uz nahodil, cooler som opravil.. mal par preliacenin a tak cooler nemohol pracovat na 100%. este ho strieknem aby vizeral ako novy.. potom pride hlinikovy z STi. uz je tam aj drziak na baterku.. motorovy priestor este troska upratavam a cistim etylenom a alkoholom.. bude ako novy:) potom uz pride na rad servis a tam sa domontuje co je este v kufri.. ako vidiet na obrazku (okrem vetraku a vrtacky.. haha)
a dalsie male info.. nas domcek sa po dllllhoej dobe stavby konecne dokoncuje.. cize sa onedlho (dufam) stahujeme z Vranova do Slov. Kajni.. sa tesim.. na domasi je najlepsie:)!!!
tak tu je par obrazkov.. na fotke s autom je samozreme GARAZ s kanalom na take male upravy:) na to sa tesim najviaaaac!!
PS: samozrejme ten domcek nieje moj.. ale nasich:)

|
| Št marec 18, 2010 7:37 pm |
 |
|
HeinricH
Začínajúci tuner

Založený: 11 august 2008 Príspevky: 311
|
|
|
|
....pche.....detailista 
_________________ Calibra 16V 2.0L R4 -> ex
BMW 24V 2.8L R6-> sex... |
|
| Št marec 18, 2010 8:15 pm |
 |
|
AnndyTT
Streetracer

Založený: 29 marec 2008 Príspevky: 653 Bydlisko: Trnava
|
|
|
|
pekne to mas...a ten dom tiez vypada lakavo...
_________________ www.ar-design.webnode.sk
 |
|
| Št marec 18, 2010 9:28 pm |
 |
|
asimo
Drift King

|
|
|
|
no pre domcek sa tesim hlavne koli nasim.. ved ho uz zacali stavat pred 5-6rokmi.. ale otec zacal podnikat a tak.. tak sa to predlzilo.. ale starec si to zasluzil.. odrel sa v praci jak kon.. tak svoju strechu nad hlavou si zasluzil.. sami asi viete, ake to je zit v panelaku.. chaos, hukot, dupot.. ahh..
ohladom detajlistu.. tak to je asi kazdy z nas.. ten cooler to potreboval.. lebo v kazdom servise ho pouzivaju jak policku na odkladanie naradia a potom sa cudujem, ze je furt premacknuty.. ahh.. co ostava.. zobrat malicky srubovacik, asi hoodinu prplacky a je to opravene.. ale da to zabrat.. a kolko vybranych slov po P a po CH som tam odrecitoval ani nechcem povedat:) haha.. ale oplati sa to.. na konci to bude cukrik.. bude scooby ako novy.. kua.. lepsi ako novy!.. heh.. aspon dufam. na dakom L4T stretku pokecame, povozime, pokukame.. sam sa tesim jak male detsko..
PS: najblizsia akcia je SUBARU stretko v Kosiciach 29.3.2010 na parkovisku OC Optima.. je to pondelok o deviatej rano:) pozval nas subaru servis KE tak dufam, ze sa nas tam nazbiera a ze dakoho tam stretnem z fora.. minimalne jozino by mohol docvalat.. 
|
| Pi marec 19, 2010 1:06 am |
 |
|
Ero
Začínajúci tuner

Založený: 18 september 2007 Príspevky: 280
|
|
|
|
jaaaj ty labuznik jeden ... ale fajne fajne len tak dalej 
_________________ I love Skyline!!!!!!
Nissan Maxima 3.0 V6 24ventil
http://www.tuning.sk/dokument-nissan-maxima-tuning-styling-by-ero-vase-upravene-auta
Nissan Skyline 2.7 GT-R33
www.ero.yw.sk |
|
| Pi marec 19, 2010 11:11 am |
|
|
|