nazdar vsetci.ak by niekto mal záujem malý japonček je na predaj.ak má niekto záujem píšte alebo volajte 0907491557.
[/img]
St marec 11, 2009 6:07 pm
Wade Drift King
Založený: 13 december 2007 Príspevky: 2814 Bydlisko: -----Levice-----Auto: Opel Kadett E
co sa asi opyta kazdy...aka je tvoja cenova predstava?
_________________ ____________________________________________________________________
...keď sa môžem voziť, na čo by som išiel, no ne?!
St marec 11, 2009 8:55 pm
Dudu Nováčik
Založený: 09 apríl 2007 Príspevky: 15
no takých 2100.ale tak dohodnúť sa dá na vsetkom.
Št marec 12, 2009 3:52 pm
Wade Drift King
Založený: 13 december 2007 Príspevky: 2814 Bydlisko: -----Levice-----Auto: Opel Kadett E
aj blizsie info by sa zisli, ako v inzerate na atuobazar.eu/sk, ze rocnik, najazdene km, co je tam menene, zmenene, co treba popripade opravit, priemerna spotreba atd...
_________________ ____________________________________________________________________
...keď sa môžem voziť, na čo by som išiel, no ne?!
Št marec 12, 2009 8:22 pm
Dudu Nováčik
Založený: 09 apríl 2007 Príspevky: 15
no najazdených to má 129000,nové sviečky,náplne,nové predné brzdy,alu disky boli kúpené minuly rok,rezonátor,(má to celkom pekný zvuk),papká to okolo 7 - 7,5.červené podsvietenie aj zvnútra,rádio pioneer,300w subáč,vpredu 13ky hertz,v zadu 16ky hertz,šport volant a pedále,šport filter,menené aj rozvody,no a chybičky-pneumatiky by sa zišli nové sú tam 195/50 R15,a menšie kozmetické chybičky.je to malé a šikov né autíčko.nemal som sním problémi.akurát som raz menil simeringy v prevodovke a benzinovú pumpu som tam dal novú.a dovod predaja je,chel by som niečo rodinné
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.