Obsah fóra :: Live 4 Tuning ::
Registrácia*E-SHOP*PravidláAlbumPodporaPrihlásenie
fast as hell

Zaslať odpoveď    Obsah fóra :: Live 4 Tuning :: » Videa Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
fast as hell
Autor Správa
asimo
Drift King
Drift King

Založený: 19 marec 2008

Príspevok fast as hell Odpovedať s citátom
pri pohlade na tuto karu vizeraju ostatne masiny ako by boli na nedelnej vychadzke.. Laughing

http://videos.streetfire.net/video/TIMEATTACK-SUBARU-850HP_193091.htm

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
-------------------------------SUBARU impreza GT WRC99: http://www.youtube.com/asimoVT------------------------------------------
St marec 04, 2009 8:55 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky MSN Messenger ICQ
mihal
mihal

Založený: 16 júl 2006

Príspevok Odpovedať s citátom
subaru sa nezaprie Smile

St marec 04, 2009 10:38 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
needyx
Streetracer
Streetracer

Založený: 06 december 2006

toto je moj sen presne tato impreza aj ked mne by stacilo aj 500PS Very Happy

St marec 04, 2009 8:10 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
asimo
Drift King
Drift King

Založený: 19 marec 2008

needyx napísal:
toto je moj sen presne tato impreza aj ked mne by stacilo aj 500PS Very Happy

ver mi, na tieto male a lahke "original" imprezi je dost aj 250hp.. 300 uz je samovrazda.. impreza do roku 2000 a specialne modelova rada 99-00 je podla mna posledna a najlepsia impreza vsetkych cias.. to co robia teraz je slaby odvar toho, co impreza niekedy bola.. a to vam povie kazdy, kto sa do tychto aut vyzna.. mnohym sa nepaci, ale ja som sa do tychto masin bezhlavo zamiloval.. heh.. (ak to cita moja "stara", keksik.. to ja len tak kecam.. fakt.. geg.. Laughing ) Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
-------------------------------SUBARU impreza GT WRC99: http://www.youtube.com/asimoVT------------------------------------------
St marec 04, 2009 9:03 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky MSN Messenger ICQ
Wade
Drift King
Drift King

Založený: 13 december 2007

Shocked krasna hladka jazda, zakruty to berie, ako keby ani neboli, 12 bodov z 10 Wink

Št marec 05, 2009 12:46 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď    Obsah fóra :: Live 4 Tuning :: » Videa Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: