Obsah fóra :: Live 4 Tuning ::
Registrácia*E-SHOP*PravidláAlbumPodporaPrihlásenie
Xhaust výfuk

Zaslať odpoveď    Obsah fóra :: Live 4 Tuning :: » Tuning Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Xhaust výfuk
Autor Správa
RemiX
Nováčik
Nováčik

Založený: 11 február 2009

Príspevok Xhaust výfuk Odpovedať s citátom
Zdravim, mam maly problem. Kupil som z netu vyfuk Xhaust od autostyle a jeho nadpájacia časť má priemer 6 cm, no a na mojom aute (škoda felicia) je priemer potrubia 4cm. Nechcem to zvárať, pre prípadné demontovanie. Pocul som o redukcií, ktorou by som to mohol prepojit, ale neviem kde neco take zohnat. Prosim pomozte mi. Sad
St február 11, 2009 10:55 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
2bad
V.I.P
V.I.P

Založený: 19 január 2007

Príspevok Odpovedať s citátom
mal som feliciu a mozem povedat, ze naj riesenie je to zazvarat a pri pripadnej demontazi len vezmes karbosku a obrusis zvar... ale zvar nie len bodovy ale kol dokola lebo inak ti tam bude unikat vzduch a robit sarapatu a znizis vykon a ani zvuk nebude pekny... taky fučavy... Very Happy o redukcii som nepocul ale skus behnut do zeleziarstva alebo do tuningoveho obchodu... inak ti asi neporadim... ale len tak to tam nastoknut a zaskrutkovat to "obrubou" co je tam na origo vyfuk nic nevyriesis a este ti ten vyfuk bude plandat... a pozor na natocenie vyfuku felda ma original vyfuk rozne potoceny cize pokial to neodrezes a nespravis 45°uhol ,tak ti pojde vyfuk nabok a vypada to divne :-/

BMW 320i M52 coupe 12/94 BF51 (Regensburg) 1991ccm R6 24V 110KW/190Nm
Št február 12, 2009 12:12 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
bendy
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 06 január 2008

thja klasicky problem univerzalnych vyfukov..nikdy nepasuju presne.mal som to iste na pole.klampos spravil nadpajacie koleno a na fest sa to zavarilo.Stalo to vsetko aj s robotou 5 kilo.Keby nieco flexkou sa to odbrusi a pokoj..vsetko ostatne je nanic lebo to moze fucat odpajat sa a barsco ine Very Happy
Št február 12, 2009 9:30 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
2bad
V.I.P
V.I.P

Založený: 19 január 2007

jj a neni problem len s univerzalmi Smile ja som kupil na feldu origo vyfuk ulter sport a tiez sirka rury nepasovala.... sice len o asi 2mm ale furt to fucalo.... tak som to musel zavarit Smile

BMW 320i M52 coupe 12/94 BF51 (Regensburg) 1991ccm R6 24V 110KW/190Nm
Št február 12, 2009 10:59 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
RemiX
Nováčik
Nováčik

Založený: 11 február 2009

Aj som si myslel ze to inak nepojde ako zvaranim, ale nemam po ruke COčku ani plamen. Dalo by sa to aj elektrodou?
Št február 12, 2009 11:31 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
bendy
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 06 január 2008

tak aj elektrodou by to slo ale fuu jak dlho to bude drzat buh vi....heh inak aj ja som vravel o ulteri hehe.ako pekne vyzera pekny zvuk ale mno vis polsky vyrobok
Št február 12, 2009 12:19 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Zaslať odpoveď    Obsah fóra :: Live 4 Tuning :: » Tuning Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: