| Autor |
Správa |
RemiX
Nováčik

Založený: 11 február 2009 Príspevky: 3 Bydlisko: Trnava
|
|
Xhaust výfuk |
|
Zdravim, mam maly problem. Kupil som z netu vyfuk Xhaust od autostyle a jeho nadpájacia časť má priemer 6 cm, no a na mojom aute (škoda felicia) je priemer potrubia 4cm. Nechcem to zvárať, pre prípadné demontovanie. Pocul som o redukcií, ktorou by som to mohol prepojit, ale neviem kde neco take zohnat. Prosim pomozte mi. 
|
|
| St február 11, 2009 10:55 pm |
 |
|
2bad
V.I.P

Založený: 19 január 2007 Príspevky: 2123 Bydlisko: Nitra
|
|
|
|
mal som feliciu a mozem povedat, ze naj riesenie je to zazvarat a pri pripadnej demontazi len vezmes karbosku a obrusis zvar... ale zvar nie len bodovy ale kol dokola lebo inak ti tam bude unikat vzduch a robit sarapatu a znizis vykon a ani zvuk nebude pekny... taky fučavy... o redukcii som nepocul ale skus behnut do zeleziarstva alebo do tuningoveho obchodu... inak ti asi neporadim... ale len tak to tam nastoknut a zaskrutkovat to "obrubou" co je tam na origo vyfuk nic nevyriesis a este ti ten vyfuk bude plandat... a pozor na natocenie vyfuku felda ma original vyfuk rozne potoceny cize pokial to neodrezes a nespravis 45°uhol ,tak ti pojde vyfuk nabok a vypada to divne :-/
_________________ Najviac času strácame tým, že by sme chceli získať čas.
BMW 320i M52 coupe 12/94 BF51 (Regensburg) 1991ccm R6 24V 110KW/190Nm |
|
| Št február 12, 2009 12:12 am |
 |
|
bendy
Začínajúci tuner

Založený: 06 január 2008 Príspevky: 260 Bydlisko: petrzalka
|
|
|
|
thja klasicky problem univerzalnych vyfukov..nikdy nepasuju presne.mal som to iste na pole.klampos spravil nadpajacie koleno a na fest sa to zavarilo.Stalo to vsetko aj s robotou 5 kilo.Keby nieco flexkou sa to odbrusi a pokoj..vsetko ostatne je nanic lebo to moze fucat odpajat sa a barsco ine 
|
|
| Št február 12, 2009 9:30 am |
 |
|
2bad
V.I.P

Založený: 19 január 2007 Príspevky: 2123 Bydlisko: Nitra
|
|
|
|
jj a neni problem len s univerzalmi ja som kupil na feldu origo vyfuk ulter sport a tiez sirka rury nepasovala.... sice len o asi 2mm ale furt to fucalo.... tak som to musel zavarit 
_________________ Najviac času strácame tým, že by sme chceli získať čas.
BMW 320i M52 coupe 12/94 BF51 (Regensburg) 1991ccm R6 24V 110KW/190Nm |
|
| Št február 12, 2009 10:59 am |
 |
|
RemiX
Nováčik

Založený: 11 február 2009 Príspevky: 3 Bydlisko: Trnava
|
|
|
|
Aj som si myslel ze to inak nepojde ako zvaranim, ale nemam po ruke COčku ani plamen. Dalo by sa to aj elektrodou?
|
|
| Št február 12, 2009 11:31 am |
 |
|
bendy
Začínajúci tuner

Založený: 06 január 2008 Príspevky: 260 Bydlisko: petrzalka
|
|
|
|
tak aj elektrodou by to slo ale fuu jak dlho to bude drzat buh vi....heh inak aj ja som vravel o ulteri hehe.ako pekne vyzera pekny zvuk ale mno vis polsky vyrobok
|
|
| Št február 12, 2009 12:19 pm |
 |
|
|