Obsah fóra :: Live 4 Tuning ::
Registrácia*E-SHOP*PravidláAlbumPodporaPrihlásenie
Uhadni co to bolo predtym...
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!    Obsah fóra :: Live 4 Tuning :: » Sutaze Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Uhadni co to bolo predtym...
Autor Správa
Dragsteer
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 28 december 2007

Príspevok Odpovedať s citátom
waaa vy googlite Very Happy to nemozte tak tomu sa vravi podvadzanie Twisted Evil
Laughing Laughing
Ut február 26, 2008 8:14 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Jaja
V.I.P
V.I.P

Založený: 27 marec 2006

Dragsteer napísal:
waaa vy googlite Very Happy to nemozte tak tomu sa vravi podvadzanie Twisted Evil
Laughing Laughing

sak najprv si tipnem a potom googlim,to nie je ziadne podvadzanie Wink

Ut február 26, 2008 8:18 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Mari
Streetracer
Streetracer

Založený: 27 september 2007

Dragsteer napísal:
Laughing Laughing

tak napr. ja to za podvádzanie nepovažujem Very Happy Very Happy..lebo ja sa do áut až tak nevyznám, takže mne iná možnosť, ako Google, neostáva
Ut február 26, 2008 9:46 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Jozo-KE
Drift King
Drift King

Založený: 07 december 2007

ani podľa mňa to nije podvod...je to proste súťaž Laughing

Ut február 26, 2008 10:37 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Dushi
V.I.P
V.I.P

Založený: 24 február 2006

ano ja sa tiez pridavam...vyhra iba jeden a je uplne jedno ako zisti co je to za auto...lebo vela krat z toho obrazku to proste zistit nejde...tak co je zle na tom ze sa niekto snazi vynajst a pomoct si ako vie? Wink

Naposledy upravil Dushi dňa St február 27, 2008 8:48 am, celkom upravené 1 krát.
St február 27, 2008 8:30 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
mihal
mihal

Založený: 16 júl 2006

berte to takto keby sa dal do googlu vlozit obrazok a podla toho to vyhladavalo, je to podvod ale moze to byt hocico a co si vezmes katalog a budes chodit poporade???? to by zabralo rok, najprv musis tipnut co to vobec moze byt a potom najist v googli a strochou ststia najdes ten obrazok tkorich su miliony na internete, a to ze tu niekto naúpise o tomto ze podvod je cista zavist ze sa niekto vie vynajist... moj osobny nazor

St február 27, 2008 8:39 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
ottonr
V.I.P
V.I.P

mihal napísal:
berte to takto keby sa dal do googlu vlozit obrazok a podla toho to vyhladavalo, je to podvod ale moze to byt hocico a co si vezmes katalog a budes chodit poporade???? to by zabralo rok, najprv musis tipnut co to vobec moze byt a potom najist v googli a strochou ststia najdes ten obrazok tkorich su miliony na internete, a to ze tu niekto naúpise o tomto ze podvod je cista zavist ze sa niekto vie vynajist... moj osobny nazor

St február 27, 2008 9:58 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
SCOOP
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 15 marec 2007

Jaja napísal:
Pontiak G8? Rolling Eyes

ANO Cool Je to Pontiac G8 Smile
Zaujimave, ze tu niekto hadal Audi TT, z toho neviem ako by som spravil kombika Rolling Eyes Very Happy
Inac jasne, googlit sa moze, nepovazujem to za podfuk. Ved najprv si tipnes a az tak googlis Wink

St február 27, 2008 1:27 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Jaja
V.I.P
V.I.P

SCOOP napísal:
Jaja napísal:
Pontiak G8? Rolling Eyes

ANO Cool Je to Pontiac G8 Smile
Zaujimave, ze tu niekto hadal Audi TT, z toho neviem ako by som spravil kombika Rolling Eyes Very Happy
Inac jasne, googlit sa moze, nepovazujem to za podfuk. Ved najprv si tipnes a az tak googlis Wink

kujeeeeeem

St február 27, 2008 1:30 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
SCOOP
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 15 marec 2007

OK, takze tu je konecna verzia mojej predstavy o kombi verzii serioveho sedanu Pontiac G8 GT, ktoru som nazval Pontiac G8 Wagon Cool
Tu su, mozete si ich pekne porovnat Very Happy Wink

St február 27, 2008 4:28 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!    Obsah fóra :: Live 4 Tuning :: » Sutaze Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: