| Autor |
Správa |
needyx
Streetracer

Založený: 06 december 2006 Príspevky: 2022 Bydlisko: Bratislava
|
|
|
|
Skus sa zamyslet nad slovickom Powerslide. Power ako vykon, to znamena ze prave powerslide urobis iba na zadokolke pretoze je to smik na zaklade vikonu Pokial je pravda ze drift je len na zadokolku ako to ze sa na drift sutaziach objavuju 4x4? Inak prve smiky (vtedy sa to samozrejme drift nevolalo) sa zacali robit na predokolkach az casom sa preslo na zadokolky.
A aj na predokolke dokazes kopirovat zakrutu ale to vie len malo ludi pretoze kazdy si pod slovom drift na predokolke predstavi debilka ktory zatiahne rucnu brzdu a otoci sa o 180 stupnov. Staci sa z rucnou zacat trosku hrad ked je sneh, lad, voda a by si sa divil co sa vseko da aj z predokolkou Na suchu urobis to iste len vo vacsej rychlosti ale na to asi nema kazdy gule
Co sa tika policajtov skus nemudrovat co a ako a kto je aky. Mam skusenosti a viem ze pokial sa spolicajtom nehadas vydes stoho najlepsie. Skus sa raz zacat hadat a potom napis ako to dopadlo 
_________________ Legenda
http://www.youtube.com/watch?v=dZi7Q6xYIeg
 |
|
| St január 09, 2008 3:21 pm |
|
|
Jozo-KE
Drift King

Založený: 07 december 2007 Príspevky: 1990 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
Takže aby ste sa nehadali...drift nieje len o ručnej brzde....auto do kontrolovaného šmyku dostaneš či s predným tak aj so zadným náhonom,len na zadokolke to vyzerá efektívnejšie....no a ohľadom ručaku...skúste si teraz ked je sneh dostať auto do šmyku ľavou nohou na brzde a pravou na plyne.....chce to viac praxe ale dá sa to...ja takto šmýkam a jazdím na slalomoch a ide to!!!Ked pojdem najbližšie šmýkať tak pridám foto ako to robím s malou R5kou!
_________________ Renault Clio 16V
Renault 5GTE - ex
Ford Focus II GHIA
 |
|
| St január 09, 2008 4:23 pm |
|
|
needyx
Streetracer

|
|
|
|
Jozo-Ke - ja som nepisal ze drif je o rucnej. Mas pravdu auto dostanes do smiku aj bez rucnej brzdi mam stim skusenosti casto sa tak santim na cestach
A mas pravdu aj stim ze na zadokolke to vyzera efetnejsie o tom nied debat 
 |
|
| St január 09, 2008 4:39 pm |
|
|
Jozo-KE
Drift King

Založený: 07 december 2007 Príspevky: 1990 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
needy nemyslel som tým teba bolo to všeobecné......aj ked téma o drifte tu už raz bola v inom topicu
_________________ Renault Clio 16V
Renault 5GTE - ex
Ford Focus II GHIA
 |
|
| Št január 10, 2008 7:44 am |
|
|
Martin P
Nováčik

Založený: 01 január 2008 Príspevky: 3 Bydlisko: Bratislava
|
|
|
|
needyx má fakt pravdu, neexistuje sa dohádať s policajtom, pokiaľ nemáš sériové a nie si si istý že áš všetko v 100 % poriadku. Pretože sa s ním začneš hádať o tom že si nedriftoval. vypýta si doklady, pozre na rozmer kolies bum máš iný rozmer ako je to v techničáku a máš po ňom a nikto sa ani len neobzrie. Potom si zaplatíš - pokutu, novú STK (ak sa nemýlim) a odstojíš si radu. Tiež som toho názoru, že pokiaľ nechce policajt nejaký extrém tak je lepšie mu pritakávať a nechať ho nech si povie svoje. Pretože oni idú z pozície sily. To máš jak vysvetliť pitbullovi že nemá chuť na tvoju ruku a skováš si ju. Tak ti odkusne nohu, no v konečnom dôsledku na to doplatíš len ty, pitbull bude nažraný .
_________________ Renatult Megane 1,9 dT, 66/90 |
|
| Po január 14, 2008 10:33 am |
 |
|
needyx
Streetracer

|
|
|
|
pekny priklad 
 |
|
| Po január 14, 2008 11:20 am |
|
|
hyundaiguy
Nováčik

Založený: 04 december 2007 Príspevky: 30 Bydlisko: Kosice
|
|
|
|
no ja mam vyhodu ze mam este stary technicak nie to lepolero nove....takze fizel pozrie do TP a moze mi akurat tak fajcit kar....ledky nosim nahradne keby sa cel dohadovat tak ich vymenim....lekarnicka je nova...jedina vec kvoli rezerve by ma mohol dojebabrat ale tak to uz co uz....vesta reflexna tiez existuje v mojom aute a na folie mam karticku a som nazoru ze ked policajt zacne hladat v com by ma mohol dojebat...tak si napisem jeho udaje a poslem staznost za sikanu....
_________________ (/-/) Accent 1996 1.5 SOHC 12V 65kw, sportovy vyfuk rezonator filter folie pruziny
Kola Stilauto SR600 6.5x15" ET38 pneu Toyo Proxes T1R 195/45 |
|
| Po január 14, 2008 11:37 am |
 |
|
Suera
Nosič gúm

Založený: 13 máj 2007 Príspevky: 113 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
hyundaiguy ->zmen si foto, kazis mi profil ) btw. o velkosti elektronov na tvojom aute by sa dalo polemizovat hadat sa s policajtmi nie je dobre, ale co je horsie, je sa s nimi nebavit a sklopit usi... narozdiel od niektorych, ja s policajtmi mam svoje skusenosti a so sklopenymi usami by som sa akorat tak dostala do <>, nechat do seba hustit nepravom- to je to vase sklopenie usi, ako nic v zlom ludia,ale byt ticho je dobre, ale vediet co povedat a povedat to; je sto krat lepsie... co sa tyka neznalosti..ako bolo niekde povedane..neznalost zakona ta neospravedlnuje... nastudovat a pouzivat v praxi, ale vediet pouzivat 
|
|
| Po január 14, 2008 4:34 pm |
 |
|
|