Obsah fóra :: Live 4 Tuning ::
Registrácia*E-SHOP*PravidláAlbumPodporaPrihlásenie
Honda Civic Coupe 5g 2.2VTEC Turbo
Choď na stránku 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Ďalší

Zaslať odpoveď    Obsah fóra :: Live 4 Tuning :: » Vase auta Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Honda Civic Coupe 5g 2.2VTEC Turbo
Autor Správa
2Bera
Nosič gúm
Nosič gúm

Založený: 25 apríl 2007

Príspevok Honda Civic Coupe 5g 2.2VTEC Turbo Odpovedať s citátom
zatial cista seria...
jeden z najkrajsich starsich civicov ktore vyrabali Smile takze moc tuningu netreba! JDM Rulez!

-==[_Honda_Klub_Slovensko_]==-

Naposledy upravil 2Bera dňa Pi apríl 30, 2010 5:49 pm, celkom upravené 2 krát.
Št apríl 26, 2007 12:50 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
simusko
Administrátor
Administrátor

Založený: 22 február 2006

Príspevok Odpovedať s citátom
Mne sa velmi paci a ocividne je on dobre starane.. Smile vyzera byt v perfektnom stave.. Smile a myslim ze toto tu este niekoho potesi.. najme mareka.. Laughing

LFS aplha U - BL GP - XFG - 1:34:51

Št apríl 26, 2007 6:18 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky MSN Messenger ICQ
ottonr
V.I.P
V.I.P

Založený: 27 marec 2006

strasne by to chcelo ist par cm k zemi Wink , inak pekne vyzera

btw aky motor to ma?

Št apríl 26, 2007 12:43 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
2Bera
Nosič gúm
Nosič gúm

no to by vazne malo ist k zemi ale zatial riesim nieco ine...
zatial je tam 1.6VTEC (125koni)najsilnejsie co sa tu da zohnat v tej kasni..ale je to malo....tak som si zohnal 2.2VTEC z preludky JDM 196koni..a hadam cez letne prazdniny to tam natlacim..

auticko na fotke vypada krasne ale ma uz dajake chybycky krasy Smile
btw:tie elektrony uz nemam..

Št apríl 26, 2007 12:53 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
ottonr
V.I.P
V.I.P

nooo tak s tym preludovskym motorom to bude hned zaujmavejsie

Št apríl 26, 2007 12:55 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
simusko
Administrátor
Administrátor

ake chybycky krasy? Smile a ake elektrony mas teraz? Smile teda ak mas elektrony este.....

Št apríl 26, 2007 1:03 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky MSN Messenger ICQ
tunernr
tunerko
tunerko

tak toto auto ja mozem....krasa Wink

Št apríl 26, 2007 1:11 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
emac
Nováčik
Nováčik

Založený: 20 apríl 2007

Pekne, pekne...
So vzhladom naozaj opatrne nech z toho neni nejaky oplastovanec... Skor by som sa sustredil na motor a ostatnu mechaniku (predpokladam ze brzdy uz coskoro nebudu stacit Wink ).
Št apríl 26, 2007 1:12 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky AOL Instant Messenger ICQ
Jaja
V.I.P
V.I.P

No peknucke, myslim si ze majo sem nahodi slintajuceho smaila MEGA SHOCK

Št apríl 26, 2007 2:15 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
2Bera
Nosič gúm
Nosič gúm

takto vypada teraz (moje je to napravo)

a takto bude vypadat...(resp. na taky styl.. JDM Da Best)

btw: mam este jedno coupecko 5G s 1.5kou 100koni Very Happy takze som asik jediny na slovensku co ma obe verzie co sa tu daju zohnat Razz

foto> http://fotky.azet.sk/jsAlbum.phtml?i9=804e38981b15&al=1331023

Št apríl 26, 2007 4:28 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
simusko
Administrátor
Administrátor

pekne.. Smile tvoj vzor sa mi velmi paci.. Smile som zvedavy ako sa to bude cele vyvyjat.. Smile

Št apríl 26, 2007 4:44 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky MSN Messenger ICQ
TOP GUN
V.I.P
V.I.P

Založený: 30 marec 2006

hondy ja teda mozem tiez,pekny kusok,vela zdaru Wink
Št apríl 26, 2007 4:58 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
marek-TTN
V.I.P
V.I.P

Moj cloveeek!!!!!
Ja sa poserem! Shocked Shocked Shocked Very Happy Very Happy Ty mas moje vysnivane auto a hned dva kusy! Very Happy Tu 1,5 od teba kupim.
Mam na teba vela vela otazok Smile jednou z nich by bolo, ta 1,6 nie je kupena z Darexu? (isty cas tam mali presne takuto, fialova farba, 1,6 , na tych istych kolesach ako mas na nej teraz.. A ak to nie je ona, kde si tie krasky kupil? za kolik, a kolik maju najazdene???
fuu, dufam ze to nie je na teba vela a ze mi na to budes vladat odpovedat Very Happy

Št apríl 26, 2007 6:22 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
fanatik
Administrátor
Administrátor

wow, normalne nenachadzam slova, nie len ze mas 2 krasky, podla mna 2 najkrajsia honda celkom, a velmi sa mi paci napad nie len dizajnovej upravy ale hlavne ten planovany motor, dufam ze sa ti to podari a coskoro, snad este tuto sezonu sa s tym, niekde ukazes.....
inak nooo hej skoda diskov boli pekne, aj ked ke som ta videl si ich nemal, skoda....som zvedavy ake das teraz...osobne dufam ze nie cierne, na maloktoru upravu sa mi hodia Laughing predpokladam ze ta 1.5 ti zostane viac menej seriova nie???

Št apríl 26, 2007 8:04 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
2Bera
Nosič gúm
Nosič gúm

marek-TTN napísal:
Moj cloveeek!!!!!
Ja sa poserem! Shocked Shocked Shocked Very Happy Very Happy Ty mas moje vysnivane auto a hned dva kusy! Very Happy Tu 1,5 od teba kupim.
Mam na teba vela vela otazok Smile jednou z nich by bolo, ta 1,6 nie je kupena z Darexu? (isty cas tam mali presne takuto, fialova farba, 1,6 , na tych istych kolesach ako mas na nej teraz.. A ak to nie je ona, kde si tie krasky kupil? za kolik, a kolik maju najazdene???
fuu, dufam ze to nie je na teba vela a ze mi na to budes vladat odpovedat Very Happy

tak po poriadku....
je to z darexu...vodna pumpa bola na kasu a praskle celne sklo...znizili cenu na 130 000.- cena viac nez suprova...som sa cudoval ze tam je...bo tych coupecok je na slovensku velmo malo a nieto este 1.6ku s VTEC-om...ale asik preto nekupovali ze je z darexu..neviem ci ju stale neponukaju bo po troch mesiacoch este stale bola v novinach..natoccene to malo cca 123000km tacho...realita mozno ze viac aj ked na tom auticku to nevidiet...

ciernu 1.5ku som kupil minuli rok cez zimu...je to seria a tak aj ostane bo foter stym jazdi do roboty...nemat buracku stou 1.5 tak druhe si nekupim aj ked som rozmyslal ze tu ciernu predam a hned kupim fialovu..takto mam nakonec aj to aj to Very Happy

Št apríl 26, 2007 8:25 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
Zaslať odpoveď    Obsah fóra :: Live 4 Tuning :: » Vase auta Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Ďalší
Strana 1 z 15

Prejdi na: