| Autor |
Správa |
asimo
Drift King

Založený: 19 marec 2008 Príspevky: 1091
|
|
SCOOBY turbo.. |
|
tak chalani.. sice som vravel ze rano napisem.. heh.. ale prisiel som o druhej rano a mal som za sebou 2000km.. heh.. takze pre mna rano je pol tretej poobede.. heh.. tak tu je masinka..
SUBARU impreza GT, specialna francuzka edicia WRC99.. kt. vyrobili na pocest vyhry v 99" vo WRC. v pocte 200ks a tato je cislo 75.. je odlahcena od normalnej uz aj tak lahkej imprezi o 85kg a je dodatocne vystuzena a spevnena.. k tomu ma STi-ckovy interier a recaro sedacky..
upravy: bol dodatocne namontovany kompletny vyfuk od zvodov.. Up pipe a down pipe od turba, race-kat a catback.. priemer ma 3palce.. riadne rurisko ale ma pekny nie prilis hlucny zvuk.. samozrejme koli tomu tam je aj sportova lambda.. heh.. dalej sanie K&N kit s taktiez so sportovym prietokomerom.. a este par hluposti.. teraz ta lahka kasnicka ma nieco okolo 245hp.. samozrejme na vsetky 4kola.. drzi ako pribita a riadenie je tak precizne ako to len ide.. citit vo volante kazdy povrch.. parada..
opticky boli vymenene skarede orandzove svetla.. cize smerovky, parkovacky, zadne svetla z STi a kolesa.. na zimu su original zlate co su na fotke a obute do pirelli snow sport..
na leto su nove horcikove ATS 17" kolesa s continental sportcontact 2. sice foto nemam, ale dnes este spravim.. s nimi bude ako cukik.. sice samovrazedny riadne morbidny cukrik ale rukrik.. hehe..
a k zazitkom z jazdy od predajcu v szczecina (zbytocne to s tym "z" komplikuju, nie?hehe..)..
1000km cesta zbehla po polskych cestach fakt rychlo.. prekrasne cesty, asfalt jedna radost a vsetky hlavne tahy osvetlene.. a po nemeckych dialniciach bez obmedzenia.. no co vam budem hovorit.. pedal+podlaha=spotene celo a priblbly usmev na tvari.. hehe.. scooby ide ako piiila.. "reze a nici neprijatelov"hehe.. ked zaberie turbo, je to ako kopanec do zadku.. ufff.. na nejakom stretku kludne naskocte a prevezieme sa.. dnes este poslem fotky ked dam letne kola.
a tu su kolesa ako vizeraju, ale su zlate.. heh.. a podnaraznik a difuzor zadny.. uvidime ako to dopadne..

_________________ _________________________________mess with the best.. ..die with the rest________________________________
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
-------------------------------SUBARU impreza GT WRC99: http://www.youtube.com/asimoVT------------------------------------------ |
|
| Ne marec 29, 2009 3:11 pm |
 |
|
2bad
V.I.P

Založený: 19 január 2007 Príspevky: 2123 Bydlisko: Nitra
|
|
|
|
uz len prehodit podpis a dokonalost sama! je krasne! a nevedel som ze impreza ma bezramove okna na vsetkych 4roch dverach 
_________________ Najviac času strácame tým, že by sme chceli získať čas.
BMW 320i M52 coupe 12/94 BF51 (Regensburg) 1991ccm R6 24V 110KW/190Nm |
|
| Ne marec 29, 2009 4:33 pm |
 |
|
AnndyTT
Streetracer

Založený: 29 marec 2008 Príspevky: 651 Bydlisko: Trnava
|
|
|
|
pekne auticko..... 
| Ne marec 29, 2009 5:45 pm |
 |
|
asimo
Drift King

|
|
|
|
dikes kamo.. no prezentacka bude.. heh.. len ju musim este trosilinku vyladit, podotahovat.. nic strasne.. ale som detajlista.. a horcikace su super.. lahsie kolesa jak pneumatiky. heh.. ale su tam 225/40 ZR17.. kus nizkoprofilace.. sa bojim ze to na nasich cestach rozmlatim.. ale ta uvidi sa.. zatial som rad jak blicha.. mam ju pod oknom a poskulujem po nej kazdu pol hodinku..
_________________ _________________________________mess with the best.. ..die with the rest________________________________
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
-------------------------------SUBARU impreza GT WRC99: http://www.youtube.com/asimoVT------------------------------------------
Naposledy upravil asimo dňa Ne marec 29, 2009 8:00 pm, celkom upravené 2 krát. |
|
| Ne marec 29, 2009 7:11 pm |
 |
|
Jozo-KE
Drift King

Založený: 07 december 2007 Príspevky: 1989 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
very fasa kamaráde šialené vozítko a krásne horčíky na letko.. no už teším na prezentačku v KE no a potom ti odprezentujem aj ja noje new brum brum
P.S.:nedal by sa tu dať tlieskajúci smajlík??
_________________ Renault Clio 16V
Renault 5GTE - ex
Ford Focus II GHIA
 |
|
| Ne marec 29, 2009 7:19 pm |
|
|
asimo
Drift King

|
|
|
|
 |
 |
very fasa kamaráde šialené vozítko a krásne horčíky na letko.. no už teším na prezentačku v KE no a potom ti odprezentujem aj ja noje new brum brum
P.S.:nedal by sa tu dať tlieskajúci smajlík?? |
neviem ci sa da.. heh.. skus najst na inom fore a si skopiruj odkaz z neho.. heh..
a ku kare.. prezentacka bude.. to ver.. len teraz som chory jak pes.. lezim a cumim von z okna na masinku.. heh. uz ked stoji, vizera ako by sla 150km/h. heh..
@ERO.. kara uz je doma.. mozme objednavat veci.. heh.. napisem ti cez tyzden ten zoznam a poslem chcechtaky na ucet.. 
-------------------------------SUBARU impreza GT WRC99: http://www.youtube.com/asimoVT------------------------------------------ |
|
| Po marec 30, 2009 9:02 am |
 |
|
Ero
Začínajúci tuner

Založený: 18 september 2007 Príspevky: 280
|
|
|
|
Krasa kamo krasaaa
No uz sa neviem dockat ked to uvidim nazivo xixi... fakt dobra kupa tak nech ti sluzi dobre a tie bezramove dvere ma tiez dostali heh som otom nevedel
Jasne kamo napis a to zriesime pohodicka
EDIT: ze cumis nanu kazdu pol hodku z okna? .. hm ja planujem vo svojom aute spat dva dni ked uz bude secko hotove atd.. by som nevydrzal sa naneho len pozerat ;p ale sice ty si chory ci co si pisal tak ta to ospravedlnuje mno 
_________________ I love Skyline!!!!!!
Nissan Maxima 3.0 V6 24ventil
http://www.tuning.sk/dokument-nissan-maxima-tuning-styling-by-ero-vase-upravene-auta
Nissan Skyline 2.7 GT-R33
www.ero.yw.sk |
|
| Po marec 30, 2009 10:08 am |
|
|
bendy
Začínajúci tuner

Založený: 06 január 2008 Príspevky: 260 Bydlisko: petrzalka
|
|
|
|
fuuu asimo si same chutovky vybera heh..klobuk dole 
|
|
| Po marec 30, 2009 11:33 am |
 |
|
asimo
Drift King

|
|
|
|
diiikes chalani.. no.. tie bezramove okna su pekne.. aale musia byt poriadne nastavene.. heh.. inac to budto fuka, alebo tazko zatvaraju dvere.. heh..
neviem kde sa stratili nove fotky s letnymi kolami a pneu.. tak ich davam este raz..
a ERO.. heh.. tak to bude curbes.. take pazvuky tu budu po meste z tych masin, ze konec..

|
| Po marec 30, 2009 12:11 pm |
 |
|
Wade
Drift King

Založený: 13 december 2007 Príspevky: 2814 Bydlisko: -----Levice-----Auto: Opel Kadett E
|
|
|
|
bracho tebe chyba uz len stojan na fotak alebo poriadny auto-focus kkss krasne je, nemam co dodat snad raz, ked sa to bude srotovat jak skodvky, tak si aj ja take doprajem za dvojdenny plat zatial iba bicykel a mozno Kadett 
_________________ ____________________________________________________________________
...keď sa môžem voziť, na čo by som išiel, no ne?!
| Po marec 30, 2009 3:00 pm |
|
|
TDi
Začínajúci tuner

Založený: 20 máj 2008 Príspevky: 323 Bydlisko: Nitra L...A...
|
|
|
| Po marec 30, 2009 5:59 pm |
 |
|
asimo
Drift King

|
|
|
|
ak by som ti povedal, za kolko som kupil, tak by si ma prisiel zmlatit.. heh.. som hoooodne dlho hladal a nasiel som len 1020km od domova.. heh.. (ironia)
a poriadny fotak ma segra. tak sa posnazim cim skor.. ale najprv ho trosilinku dam zrenovovat.. ozivit lak a kola a podobne.. neni to nutne, ale som detajlista.. ide ako cukrik, a zvuk vam zobuje ponozky z noh aj ked budete mat cez ne topanky.. heh.. sak na karat pojdem aj s erom.. tak si urobime taky maly live4tuning kutik.. heh.. co vy na to?
|
| Po marec 30, 2009 6:01 pm |
 |
|
Wade
Drift King

Založený: 13 december 2007 Príspevky: 2814 Bydlisko: -----Levice-----Auto: Opel Kadett E
|
|
|
|
nooo na druhom tohtorocnom uz by som mal mat auto aj ja:) mozno aj na prvom...
_________________ ____________________________________________________________________
| Po marec 30, 2009 6:36 pm |
|
|
asimo
Drift King

|
|
|
|
dost malo aut ti tam do toho vojde.. hmm.. tak hladaj a daj potom vediet.. heh..
tak dnes som sa kus nudil, tak som spravil nejake fotto a videjka.. tak kukajte.. potom ked spravim svoje PC (dosluzil mi zdroj a dosral mi dosku) tak ho upravim.. zatial tak, surove.. heh.
http://www.youtube.com/watch?v=09MGH5kNpow&feature=channel_page
a fotto:

|
| St apríl 01, 2009 8:39 pm |
 |
|
Wade
Drift King

|
|
|
|
dnes som si na teba spomenil, bol som v Prahe a videl som tam po kkt Imprez, starsie, novsie, najnovsiu STi a cestou s5 som na useku Praha - Brno videl 6 Porschatok, jeden Boxster, cierny, krasne spraveny, 2 Carreri 4S, jednu 911 a podobne lahodky 
| St apríl 01, 2009 8:52 pm |
|
|
|