Obsah fóra :: Live 4 Tuning ::
Registrácia*E-SHOP*PravidláAlbumPodporaPrihlásenie
Nissan Skyline GT-R33 by Ero ;p
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38  Ďalší

Zaslať odpoveď    Obsah fóra :: Live 4 Tuning :: » Vase auta Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Nissan Skyline GT-R33 by Ero ;p
Autor Správa
Ero
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 18 september 2007

Príspevok Odpovedať s citátom
Mno chalani dik za nazori a vidim ze ste sa tu pekne pochytili o tom rame Very Happy .. pravdu poviediac men tam je sumak po nejakom rame aj keby tam nebol nevadilo by mi to ;p

Mno auto ma dojst koncom decembra vraj no uvidime vyskusam a uvidi sa... ale viac menej pokial nebudem mat auto dokoncene (moj biely skyline) tak nebudem menit bo chcem vyskusat aj tu moju bestiu co staviam co dokaze na ceste aby som sa potom za hlavu nechytal preco som to menil...

Finish je predodvermi takze sa neviem dockat.

Co sa tyka mapovania tak mame tipka od ktoreho sa samotny Rob ucil mapovat cize je to starsi pan uz no este pracuje vo svojom obore a bolo povedane ze to namapuje z radostou, takze pozitivna sprava Smile

Aby ste boli v obraze robi sa ten Fuel system... je to velmi komplikovana vecicka tahat potrubia z kufra ku motoru atd no ked toto bude dokoncene tak uz nahodit vyfuk chladice a somariny je otazka par hodin Smile samozrejme ebz toho sa nepohne auticko bo seriova pumpa zo serivou nadrzou by to neutiahly Very Happy proste tu bestiu treba stihat aj krmit no ;p

Tak drzte paalce ked bude neico nvoe hned to sem supnem

Ero

Nissan Maxima 3.0 V6 24ventil
http://www.tuning.sk/dokument-nissan-maxima-tuning-styling-by-ero-vase-upravene-auta

Nissan Skyline 2.7 GT-R33
www.ero.yw.sk
So november 28, 2009 8:53 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Ero
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 18 september 2007

asimo napísal:

inac ERO.. tuto fotku mi musis vysvetlit.. hahaha..

Mno mensi biznis co som robil popri praci ked som robil este v kancelarii Very Happy

Ale uz stym nerobim nemam nato nervi a furt lietat hore dole medzi UK a SR ma uz nebavilo ;p

Nissan Maxima 3.0 V6 24ventil
http://www.tuning.sk/dokument-nissan-maxima-tuning-styling-by-ero-vase-upravene-auta

Nissan Skyline 2.7 GT-R33
www.ero.yw.sk
So november 28, 2009 8:57 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
asimo
Drift King
Drift King

Založený: 19 marec 2008

sak kukam.. bo to tam vizera jak v dakej netke na cierno:) hahaha.. alebo paseraci notebookov..

ohladom auta.. svata pravda..

ale si nekazal ze to bude hracka dokoncit masinu.. som myslel, ze bude kus pruser.. heh.. tak jak chces.. ale verim, ze ta porazi z toho vykonu a ze si asi nechas svoj ak ich budes mat vedla seba.. jedine co este zavazi je to, ci sa zlaknes vykonu a povies si ze srat na to, ze to je neovladatelne a zavazi aj cena co ti zan daju navyse alebo.. alebo proste jak sa rano vyspis:) aj tak, ci tak.. zle nespravis ani s jednym.. ja by som bral obe:)

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
-------------------------------SUBARU impreza GT WRC99: http://www.youtube.com/asimoVT------------------------------------------
So november 28, 2009 11:35 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky MSN Messenger ICQ
AnndyTT
Streetracer
Streetracer

Založený: 29 marec 2008

hh..a este jedna vec...asi viacery by chcsly videt video z prveho startu... Very Happy

Ne november 29, 2009 8:25 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
Jozo-KE
Drift King
Drift King

Založený: 07 december 2007

Asimo,len som chcel Era upozorniť,že nieje pravda to čo mu napísali.Okis??Žiadne hádky.Jasne,že len rám nie,ale bol spomenuty,takže howk a padla.Obaja máme svojú pravdu,takže tak.No a k tým fotkám,malo to len ukázať na to ako vyzerá okrúhový rám,ide predovšetkým preváranie kríža a spevnenie.Tak a poprosím bez ďalších pripomienok.Samozrejme,že ani mne by nevadilo aký to má rám keby som to mal kupovať a bolo by mi jedno čo vravia okolo toho.

Ne november 29, 2009 2:45 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
nob
Nosič gúm
Nosič gúm

Založený: 05 jún 2009

prepačte ak to bude odveci ale našiel som to v mojom časopise Autosport a Tuning
Shocked

St december 02, 2009 2:57 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
asimo
Drift King
Drift King

hej, je to kus odveci.. heh.. lebo to co mas je GTT.. co je vlastne zadnokolka.. ale maju to radi chalani na drifting:)

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
-------------------------------SUBARU impreza GT WRC99: http://www.youtube.com/asimoVT------------------------------------------
St december 02, 2009 10:33 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky MSN Messenger ICQ
nob
Nosič gúm
Nosič gúm

asimo napísal:
hej, je to kus odveci.. heh.. lebo to co mas je GTT.. co je vlastne zadnokolka.. ale maju to radi chalani na drifting:)

no tak to maju chalani radost hehe ked na Drift a za 80 000 hehe jakeby nasiel ja by bral hned asimo Very Happy pasovalo by to ku mne hm? Shocked
Št december 03, 2009 2:37 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
asimo
Drift King
Drift King

nob napísal:
asimo napísal:

no tak to maju chalani radost hehe ked na Drift a za 80 000 hehe jakeby nasiel ja by bral hned asimo Very Happy pasovalo by to ku mne hm? Shocked

hej pasuje.. lebo tak jak ty asi este nemas vodicak, tak to auto nema volant na lavej strane:) hehehehe.. cize si ho neuzijes.. Laughing

Št december 03, 2009 9:29 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky MSN Messenger ICQ
nob
Nosič gúm
Nosič gúm

asimo napísal:
nob napísal:
asimo napísal:

hej pasuje.. lebo tak jak ty asi este nemas vodicak, tak to auto nema volant na lavej strane:) hehehehe.. cize si ho neuzijes.. Laughing

lol dakujem ti asimo za uprimnost hehe neboj sa raz bude na slovensku viac aut s volantom na pravej strane muahah Very Happy
Pi december 04, 2009 4:15 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Jozo-KE
Drift King
Drift King

Založený: 07 december 2007

vezmem ti radosť chlapce,ale legálne nebude!!!

Pi december 04, 2009 7:12 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
asimo
Drift King
Drift King

no hej.. viac ich bude.. to hej.. ale legalne ani jedno:) Laughing

Pi december 04, 2009 9:02 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky MSN Messenger ICQ
nob
Nosič gúm
Nosič gúm

to je len detail Audi
So december 05, 2009 3:57 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
asimo
Drift King
Drift King

mat na aute SPZ je detajl? fuu ha.. som nevedel:) a co spravis ked ta zastavia? ci si daky preukaz nakreslis??? hehehe.. Rolling Eyes

So december 05, 2009 7:18 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky MSN Messenger ICQ
nob
Nosič gúm
Nosič gúm

asimo napísal:
mat na aute SPZ je detajl? fuu ha.. som nevedel:) a co spravis ked ta zastavia? ci si daky preukaz nakreslis??? hehehe.. Rolling Eyes

oni ma zastavia a dam nohu na pedal a fŕŕŕŕŕŕ jak transformers hehe take mať žlte Camaro tak to by bolo super hehe aj robot aj auto v jednom haha Very Happy

So december 05, 2009 10:39 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď    Obsah fóra :: Live 4 Tuning :: » Vase auta Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38  Ďalší
Strana 34 z 38

Prejdi na: