| Autor |
Správa |
Ero
Začínajúci tuner

Založený: 18 september 2007 Príspevky: 280
|
|
|
|
Mno chalani dik za nazori a vidim ze ste sa tu pekne pochytili o tom rame .. pravdu poviediac men tam je sumak po nejakom rame aj keby tam nebol nevadilo by mi to ;p
Mno auto ma dojst koncom decembra vraj no uvidime vyskusam a uvidi sa... ale viac menej pokial nebudem mat auto dokoncene (moj biely skyline) tak nebudem menit bo chcem vyskusat aj tu moju bestiu co staviam co dokaze na ceste aby som sa potom za hlavu nechytal preco som to menil...
Finish je predodvermi takze sa neviem dockat.
Co sa tyka mapovania tak mame tipka od ktoreho sa samotny Rob ucil mapovat cize je to starsi pan uz no este pracuje vo svojom obore a bolo povedane ze to namapuje z radostou, takze pozitivna sprava
Aby ste boli v obraze robi sa ten Fuel system... je to velmi komplikovana vecicka tahat potrubia z kufra ku motoru atd no ked toto bude dokoncene tak uz nahodit vyfuk chladice a somariny je otazka par hodin samozrejme ebz toho sa nepohne auticko bo seriova pumpa zo serivou nadrzou by to neutiahly proste tu bestiu treba stihat aj krmit no ;p
Tak drzte paalce ked bude neico nvoe hned to sem supnem
Ero
_________________ I love Skyline!!!!!!
Nissan Maxima 3.0 V6 24ventil
http://www.tuning.sk/dokument-nissan-maxima-tuning-styling-by-ero-vase-upravene-auta
Nissan Skyline 2.7 GT-R33
www.ero.yw.sk |
|
| So november 28, 2009 8:53 pm |
|
|
Ero
Začínajúci tuner

Založený: 18 september 2007 Príspevky: 280
|
|
|
|
 |
 |
inac ERO.. tuto fotku mi musis vysvetlit.. hahaha..
 |
Mno mensi biznis co som robil popri praci ked som robil este v kancelarii
Ale uz stym nerobim nemam nato nervi a furt lietat hore dole medzi UK a SR ma uz nebavilo ;p
_________________ I love Skyline!!!!!!
Nissan Maxima 3.0 V6 24ventil
http://www.tuning.sk/dokument-nissan-maxima-tuning-styling-by-ero-vase-upravene-auta
Nissan Skyline 2.7 GT-R33
www.ero.yw.sk |
|
| So november 28, 2009 8:57 pm |
|
|
asimo
Drift King

Založený: 19 marec 2008 Príspevky: 1091
|
|
|
|
sak kukam.. bo to tam vizera jak v dakej netke na cierno:) hahaha.. alebo paseraci notebookov..
ohladom auta.. svata pravda..
ale si nekazal ze to bude hracka dokoncit masinu.. som myslel, ze bude kus pruser.. heh.. tak jak chces.. ale verim, ze ta porazi z toho vykonu a ze si asi nechas svoj ak ich budes mat vedla seba.. jedine co este zavazi je to, ci sa zlaknes vykonu a povies si ze srat na to, ze to je neovladatelne a zavazi aj cena co ti zan daju navyse alebo.. alebo proste jak sa rano vyspis:) aj tak, ci tak.. zle nespravis ani s jednym.. ja by som bral obe:)
_________________ _________________________________mess with the best.. ..die with the rest________________________________
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
-------------------------------SUBARU impreza GT WRC99: http://www.youtube.com/asimoVT------------------------------------------ |
|
| So november 28, 2009 11:35 pm |
 |
|
AnndyTT
Streetracer

Založený: 29 marec 2008 Príspevky: 651 Bydlisko: Trnava
|
|
|
|
hh..a este jedna vec...asi viacery by chcsly videt video z prveho startu... 
| Ne november 29, 2009 8:25 am |
 |
|
Jozo-KE
Drift King

Založený: 07 december 2007 Príspevky: 1989 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
Asimo,len som chcel Era upozorniť,že nieje pravda to čo mu napísali.Okis??Žiadne hádky.Jasne,že len rám nie,ale bol spomenuty,takže howk a padla.Obaja máme svojú pravdu,takže tak.No a k tým fotkám,malo to len ukázať na to ako vyzerá okrúhový rám,ide predovšetkým preváranie kríža a spevnenie.Tak a poprosím bez ďalších pripomienok.Samozrejme,že ani mne by nevadilo aký to má rám keby som to mal kupovať a bolo by mi jedno čo vravia okolo toho.
_________________ Renault Clio 16V
Renault 5GTE - ex
Ford Focus II GHIA
 |
|
| Ne november 29, 2009 2:45 pm |
|
|
nob
Nosič gúm

Založený: 05 jún 2009 Príspevky: 142
|
|
|
|
prepačte ak to bude odveci ale našiel som to v mojom časopise Autosport a Tuning

|
|
| St december 02, 2009 2:57 pm |
|
|
asimo
Drift King

|
|
|
|
hej, je to kus odveci.. heh.. lebo to co mas je GTT.. co je vlastne zadnokolka.. ale maju to radi chalani na drifting:)
_________________ _________________________________mess with the best.. ..die with the rest________________________________
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
-------------------------------SUBARU impreza GT WRC99: http://www.youtube.com/asimoVT------------------------------------------ |
|
| St december 02, 2009 10:33 pm |
 |
|
nob
Nosič gúm

|
|
|
|
 |
 |
hej, je to kus odveci.. heh.. lebo to co mas je GTT.. co je vlastne zadnokolka.. ale maju to radi chalani na drifting:) |
no tak to maju chalani radost hehe ked na Drift a za 80 000 hehe jakeby nasiel ja by bral hned asimo pasovalo by to ku mne hm? 
|
|
| Št december 03, 2009 2:37 pm |
|
|
asimo
Drift King

|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
hej, je to kus odveci.. heh.. lebo to co mas je GTT.. co je vlastne zadnokolka.. ale maju to radi chalani na drifting:) |
no tak to maju chalani radost hehe ked na Drift a za 80 000 hehe jakeby nasiel ja by bral hned asimo pasovalo by to ku mne hm?  |
hej pasuje.. lebo tak jak ty asi este nemas vodicak, tak to auto nema volant na lavej strane:) hehehehe.. cize si ho neuzijes.. 
|
| Št december 03, 2009 9:29 pm |
 |
|
nob
Nosič gúm

|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
no tak to maju chalani radost hehe ked na Drift a za 80 000 hehe jakeby nasiel ja by bral hned asimo pasovalo by to ku mne hm?  |
hej pasuje.. lebo tak jak ty asi este nemas vodicak, tak to auto nema volant na lavej strane:) hehehehe.. cize si ho neuzijes..  |
lol dakujem ti asimo za uprimnost hehe neboj sa raz bude na slovensku viac aut s volantom na pravej strane muahah 
|
|
| Pi december 04, 2009 4:15 pm |
|
|
Jozo-KE
Drift King

Založený: 07 december 2007 Príspevky: 1989 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
vezmem ti radosť chlapce,ale legálne nebude!!!
_________________ Renault Clio 16V
Renault 5GTE - ex
Ford Focus II GHIA
 |
|
| Pi december 04, 2009 7:12 pm |
|
|
asimo
Drift King

|
|
|
|
no hej.. viac ich bude.. to hej.. ale legalne ani jedno:) 
|
| Pi december 04, 2009 9:02 pm |
 |
|
nob
Nosič gúm

|
|
|
| So december 05, 2009 3:57 pm |
|
|
asimo
Drift King

|
|
|
|
mat na aute SPZ je detajl? fuu ha.. som nevedel:) a co spravis ked ta zastavia? ci si daky preukaz nakreslis??? hehehe.. 
|
| So december 05, 2009 7:18 pm |
 |
|
nob
Nosič gúm

|
|
|
|
 |
 |
mat na aute SPZ je detajl? fuu ha.. som nevedel:) a co spravis ked ta zastavia? ci si daky preukaz nakreslis??? hehehe..  |
oni ma zastavia a dam nohu na pedal a fŕŕŕŕŕŕ jak transformers hehe take mať žlte Camaro tak to by bolo super hehe aj robot aj auto v jednom haha

|
|
| So december 05, 2009 10:39 pm |
|
|
|