| Autor |
Správa |
Wade
Drift King

Založený: 13 december 2007 Príspevky: 2711 Bydlisko: -----Levice-----Auto: Opel Kadett E
|
|
|
|
you 
_________________ ____________________________________________________________________
...keď sa môžem voziť, na čo by som išiel, no ne?!
| Št apríl 02, 2009 2:54 pm |
|
|
Ero
Začínajúci tuner

Založený: 18 september 2007 Príspevky: 268
|
|
|
|
Mno tak hehe asimo spotreba no ze 20 litrov pri bezneni sa ? och keby ja som take mal jooj no pri hladkani pedalu ako pises tych 14 az 16 litrov... ale ked pojdem na plny vykon tak liter na kilometer chalani
Mno cize predavajte ladviny MiniBiky vsetko mozne a neje problem 
_________________ I love Skyline!!!!!!
Nissan Maxima 3.0 V6 24ventil
http://www.tuning.sk/dokument-nissan-maxima-tuning-styling-by-ero-vase-upravene-auta
Nissan Skyline 2.7 GT-R33
www.ero.yw.sk |
|
| Št apríl 02, 2009 10:38 pm |
|
|
2bad
V.I.P

Založený: 19 január 2007 Príspevky: 2123 Bydlisko: Nitra
|
|
|
|
no tak 100l na 100km je uz slusna spotreba... inak aku tam mas nadrz??? spotreba pekna jak rusky zil ale asi o trosicicku vykonnejsie.. (ale ozaj nie o moc) 
_________________ Najviac času strácame tým, že by sme chceli získať čas.
BMW 320i M52 coupe 12/94 BF51 (Regensburg) 1991ccm R6 24V 110KW/190Nm |
|
| Št apríl 02, 2009 11:12 pm |
 |
|
Ero
Začínajúci tuner

|
|
|
|
 |
 |
no tak 100l na 100km je uz slusna spotreba... inak aku tam mas nadrz??? spotreba pekna jak rusky zil ale asi o trosicicku vykonnejsie.. (ale ozaj nie o moc)  |
nadrz to ma tusim normal 70 litrov ale neni som si sto pro isty no hej ale to len ked ho tlacis naplno tolko zere
Taakze bol som vcera v Garazi dole mno odniesol peniaze za robotku co sraci doteraz urobili na motore.. pkecali sme a vyskocila dalsia skurvena veeeec .. pozerali s ana prevodovku ktora podla predchadzajuceho majitela od ktoreho som odkupil toto auto mala byt upravena ale kkt cisto seriovka to je hej... takze to keby som nahodil na auto a by som siel nad 600 koni by ju rozjebalo a by ostala vysiet niekde na ceste
Cize sme zacali rozoberat co a ako kolko by stalo upravenie vsetkych rychlosti cize komplet Gear kit donej.. samozrejme palka netaka na taky vykon cca 5000 lybier ja som skoro spadol jak mi to zahlasil ale tak som sa zacal krutit co a ako a volal som svojmu dilerovi Ozzovi bo on tam vtedy nebol.. a vraj ma upravenu prevodovku ktora by toto mala vsetko zvladat v pohodicke a mi ju da za kamaracku cenu 2000 lybier... mno cize aspon ze tak.. chalani sa nanu pozru a uvidime co a ako ale ma ide jebnut uz ach jo ale tak co uz kto mal vediet ze ten kkt klamal o tej prevodovke
a btw tuto sobotu co bude idme za Ozzom do jeho garaze a ideme testovat nissan skyline GTR33 v zlatej farbe nie JUN lemon ale tentop je tiez dost slavny vykon cca 1050 koni .. takze budu fotky aj videjka uz sme sa dohodli cize v nedleu tuto potom vsetko nahodim ak prezijem
PS: a som hovoril tomu co mi sklada motor ze chcem stihnut termin na CARAT koncom Juna lebo ma teraz dalsich 6 motorov rozrobenych tak mi vravel ze sa posnazi aby dovtedy auto bolo plne funkcne mame nato 2 a pol mesiaca cize snad do doskalda.. vsetko zalezi uz nanom ale vravel ze sa posnazi elbo chce aby bola aj reklama pre jeho firmu atd lebo sam hovory ze to auto je fakt dobra pecka takze by bol rad keby som ho tam predstavil
TAKZE CHALANI DRZTE PALCEKYYYYYY NECH TO VIDEEEEEEEEE ABY SA TO STIHLO 
http://www.tuning.sk/dokument-nissan-maxima-tuning-styling-by-ero-vase-upravene-auta
www.ero.yw.sk |
|
| Ne apríl 19, 2009 2:03 pm |
|
|
asimo
Drift King

Založený: 19 marec 2008 Príspevky: 1016
|
|
|
|
no pekne, pekne... odrazu vzinok este vacsi problem ako ta spojka.. toho debila co ti nakecal o prevodovke,tak by som ho kontaktoval a nechal preplatit.. ch*j jeden.. take milujem.. z vlastnej skusenosti.. takze co teraz.. opovaz sa neprist na carat.. ta uvidis.. heh.. vsetko sa tak planuje a nakoniec jak neprides tak uvidis.. s kym tam pojdem na sprinty.. heh.. no fasa, fasa.. a 2000libier tiez nieje "konsky-prd".. jak teraz.. stihas? 
_________________ _________________________________mess with the best.. ..die with the rest________________________________
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
-------------------------------SUBARU impreza GT WRC99: http://www.youtube.com/asimoVT------------------------------------------ |
|
| Ne apríl 19, 2009 2:20 pm |
 |
|
Ero
Začínajúci tuner

|
|
|
|
 |
 |
no pekne, pekne... odrazu vzinok este vacsi problem ako ta spojka.. toho debila co ti nakecal o prevodovke,tak by som ho kontaktoval a nechal preplatit.. ch*j jeden.. take milujem.. z vlastnej skusenosti.. takze co teraz.. opovaz sa neprist na carat.. ta uvidis.. heh.. vsetko sa tak planuje a nakoniec jak neprides tak uvidis.. s kym tam pojdem na sprinty.. heh.. no fasa, fasa.. a 2000libier tiez nieje "konsky-prd".. jak teraz.. stihas?  |
mno hej sak to aj chcem kontaktovat a zjebat ho geno pojebane ale Ozz mi vravel ze mi ju da a potom mu dam peniaze abo mu dam len polovicu vies proste mi sme uz dobry kamosi.. takze vravel ze no probolem len nech bude dobra a vydrzi to bo potom uz naozja budem najebany no ved viem komy to zalezalo iba namne tak nespim nejem aby som makal na aute aby to bolo hotove ale chapes oni su ty co to musia dorobit cize zlazi to hlavne nanich.
Ale ja silno verim ze vsetko vide 
www.ero.yw.sk |
|
| Ne apríl 19, 2009 3:57 pm |
|
|
asimo
Drift King

|
|
|
|
taka finta.. povec im, ze DEADLINE je 10.6.!!! heh.. a keby daco, tak mas este tyzden.. heh.. chapes.. ale prid.. nebud branisko.. makaj.. a este mozno pomoze predat tu co mas.. sak neverim, ze niekto nekupi original prevodovku z RB26DETT.. sak aspon za liter predas.. neverim, ze nie. ja tiez hladam z STicka.. heh.. japonskej verzie GT.. pocuj.. taka mala otazocka.. kolko by ma tam u vas vysla spojkova sada na moje GT? nevies pokukat ked uz mas takeho kamosa?nic strasneho 2-3lameloveho.. pozeral som na exedy Sport.. alebo organic.. alebo co uz pride.. hmm?? alebo este zadny diferencial samosvorny na tuto masinku.. sak len tak, ci nahodou mu nieco na sklade nehrdzavie.. heh.. a nezabudni o ten ucet pozistovat a o ten podnaraznik.. jo?
_________________ _________________________________mess with the best.. ..die with the rest________________________________
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
-------------------------------SUBARU impreza GT WRC99: http://www.youtube.com/asimoVT------------------------------------------ |
|
| Ne apríl 19, 2009 6:56 pm |
 |
|
Ero
Začínajúci tuner

|
|
|
|
 |
 |
taka finta.. povec im, ze DEADLINE je 10.6.!!! heh.. a keby daco, tak mas este tyzden.. heh.. chapes.. ale prid.. nebud branisko.. makaj.. a este mozno pomoze predat tu co mas.. sak neverim, ze niekto nekupi original prevodovku z RB26DETT.. sak aspon za liter predas.. neverim, ze nie. ja tiez hladam z STicka.. heh.. japonskej verzie GT.. pocuj.. taka mala otazocka.. kolko by ma tam u vas vysla spojkova sada na moje GT? nevies pokukat ked uz mas takeho kamosa?nic strasneho 2-3lameloveho.. pozeral som na exedy Sport.. alebo organic.. alebo co uz pride.. hmm?? alebo este zadny diferencial samosvorny na tuto masinku.. sak len tak, ci nahodou mu nieco na sklade nehrdzavie.. heh.. a nezabudni o ten ucet pozistovat a o ten podnaraznik.. jo? |
jj no sak hej.. mno seriova prevodovka tu neje moc draha co som pozeral tak max 400 lybier ale vymenim za tu jeho upravenu a este doplatim...
pfuuu no skusim skusim urcite sa bude dat daco zriesit.. a ti dam vediet ze co a ako ..
jj uz som ti pisal ja na icq ze zajtra poozrem ci uz ucet je vyrieseny... a zavolam o ten podnaraznik 
www.ero.yw.sk |
|
| Ne apríl 19, 2009 7:28 pm |
|
|
asimo
Drift King

|
|
|
|
dobre// tak to sprav... vymena a doplatit bude asi najlepsie.. a ked tolko stoji prevodoka na RBcko, tak kolko tam vyjde na GT STi?heh.. ako toto mi nesuri, ale som si povedal, ze ak sa podari, tak preco nie.. heh.. kludne to ak zozenies mozes tresnut do kufra.. hahahahahahahahahahahahahaha.. aaah.. to ti tam asi nevojde.. no nic.. ale sak sa spytaj.. co ja viem co.. hmm.. karbonove kridlo, alebo kotuce vrtane-drazkovane.. heh..
|
| Ne apríl 19, 2009 8:01 pm |
 |
|
Ero
Začínajúci tuner

|
|
|
|
 |
 |
dobre// tak to sprav... vymena a doplatit bude asi najlepsie.. a ked tolko stoji prevodoka na RBcko, tak kolko tam vyjde na GT STi?heh.. ako toto mi nesuri, ale som si povedal, ze ak sa podari, tak preco nie.. heh.. kludne to ak zozenies mozes tresnut do kufra.. hahahahahahahahahahahahahaha.. aaah.. to ti tam asi nevojde.. no nic.. ale sak sa spytaj.. co ja viem co.. hmm.. karbonove kridlo, alebo kotuce vrtane-drazkovane.. heh.. |
Mno mozme ti kludne zystit kolko GT STi prevodovka ale samozrejme pouzivana nie nova ci novu chces? .. inak som dneska cekoval ucet a este stale sv minuse je ale vraj do vecera moze uz naskocit spet ta suma co mi odysla.. takze cakam ked do zajtra nebude ta idem do banky a bijem ich hlava nehlava 
www.ero.yw.sk |
|
| Po apríl 20, 2009 11:50 am |
|
|
asimo
Drift King

|
|
|
|
jaaaj.. ta makaj.. bo ma peniaze vo vrecku palia.. heh.. musim sa ich zbavit, lebo kupim nejaku kokosinu.. heh.. inac, kamos ma na predajnu GPS lokator na auto.. nechces? ked sa ti auto pohne z parkoviska hned ti pride SMSka aj s polohou auta.. hehe.. mal to jeden tipek z VT na svojom traktore, a ukradli mu ho.. spolu s policajtami sli podla polohy n a miesto niekde do vedlajsiej dediny a nasli ho v nejakej budove.. este ten den bol na poli a makal.. heh.. fakt super vec.. MMSka s obrazkom polohy auta.. stoji to 150eur.. ja to musim kupit.. aspon budem moct kludne spat.. heh..
a prevodovka SAMOZREJME, ze pouzita.. ale zase ne rozbita.. heh.. zisti, zisti.. dikes zatial..
|
| Po apríl 20, 2009 3:48 pm |
 |
|
Ero
Začínajúci tuner

|
|
|
|
 |
 |
jaaaj.. ta makaj.. bo ma peniaze vo vrecku palia.. heh.. musim sa ich zbavit, lebo kupim nejaku kokosinu.. heh.. inac, kamos ma na predajnu GPS lokator na auto.. nechces? ked sa ti auto pohne z parkoviska hned ti pride SMSka aj s polohou auta.. hehe.. mal to jeden tipek z VT na svojom traktore, a ukradli mu ho.. spolu s policajtami sli podla polohy n a miesto niekde do vedlajsiej dediny a nasli ho v nejakej budove.. este ten den bol na poli a makal.. heh.. fakt super vec.. MMSka s obrazkom polohy auta.. stoji to 150eur.. ja to musim kupit.. aspon budem moct kludne spat.. heh..
a prevodovka SAMOZREJME, ze pouzita.. ale zase ne rozbita.. heh.. zisti, zisti.. dikes zatial.. |
cosii to vazne?? .. no a 150 uur to ani neje vela .. mno to by sa mi zyslo zyslo ale tak akosi teraz nemam peniaze na toto ale kebyze by si vedel pdorzat abo splasit do CARATu jeden premna tak mile rad by som to kupil .. ved jasne hehe taka kktina ti zachrani auto ...
ze ta peniaze palia vo vrecku ja taky problem uz dlhsiu dobu nemam :DDDDD
ok pozistujema dam vediet nebooooj ja only kvalitu ponukam kazdemu a hlavne kamosom 
www.ero.yw.sk |
|
| Po apríl 20, 2009 6:32 pm |
|
|
mihal
mihal

Založený: 16 júl 2006 Príspevky: 2205 Bydlisko: blava
|
|
|
|
to je sakra dobra cena zacinam aj ja uvazovat 
| Po apríl 20, 2009 6:38 pm |
 |
|
Jozo-KE
Drift King

Založený: 07 december 2007 Príspevky: 1914 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
je to zaujmavá vec...niečo podobné mám vo firemnom,ale to mi aj zavolá a dá súradnice v smske...a za 150€ vôbec nieje veľa..zistí viac info..zrejme musí byť SIM s GRPS a internetom...
_________________ Renault Clio 16V
Renault 5GTE - ex
Ford Focus II GHIA
 |
|
| Po apríl 20, 2009 7:33 pm |
|
|
asimo
Drift King

|
|
|
|
no to je cena, co mi povedal ten chalan z predajne.. takze presnu poviem, ak si to ja kupim.. ale je to taka mala krabicka do nej das SIMkartu a tam si ulozis 5tel cisel na kt. to moze poslat MMSku s poziciou auta.. paradicka.. sak primu si kupis, a mas po starostiach.. heh.. a inac, kolko si dal do uprav auta? heh.. tak 150E ti to uspori, lebo ludia su svine.. poniektory.. heh.. vyhoda je v tom, e ten co to kradne o tom nema ani paru.. az kym mu polisi nestoja pred barakom!!!!.. hahaha..
|
| Po apríl 20, 2009 8:05 pm |
 |
|
|