Obsah fóra :: Live 4 Tuning ::
Registrácia*E-SHOP*PravidláAlbumPodporaPrihlásenie
Nissan Skyline GT-R33 by Ero ;p
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, ... 33, 34, 35  Ďalší

Zaslať odpoveď    Obsah fóra :: Live 4 Tuning :: » Vase auta Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Nissan Skyline GT-R33 by Ero ;p
Autor Správa
Ero
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 18 september 2007

Príspevok Odpovedať s citátom
marek-TTN napísal:
No ako nemam slov Smile Pocuj, co tam ty v tom UK , vykradas banky??? Very Happy Pridem za tebou , tiez si potrebujem splnit par snov Smile
No a k tomu autu, fak nemam slov Shocked

Laughing Laughing no vies akoze vsetko sa da ak sa che ..ale banky este zatial nevykradam Very Happy ...a ktym klietkam no tu v anglicku je vsetko povolene ... ne jak prijebane SR Rolling Eyes

Nissan Maxima 3.0 V6 24ventil
http://www.tuning.sk/dokument-nissan-maxima-tuning-styling-by-ero-vase-upravene-auta

Nissan Skyline 2.7 GT-R33
www.ero.yw.sk
Št máj 22, 2008 12:40 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Ero
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

patrick napísal:
Pokial mas tu klietku vyrobenu firmou ktora to ma povolene a certifikovane tak mozes mat aj u nas...Lenze vysla by na strasny peniaz...

jj tusim ze je to tak robene ...vies ja som auto kupil uz z klietkov takze sa nestaram Very Happy

http://www.tuning.sk/dokument-nissan-maxima-tuning-styling-by-ero-vase-upravene-auta

www.ero.yw.sk
Št máj 22, 2008 12:41 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
PietRo
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 28 apríl 2008

...

Naposledy upravil PietRo dňa Po august 25, 2008 8:07 am, celkom upravené 1 krát.
Št máj 22, 2008 1:17 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Dalimir
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 02 máj 2008

no fajne fajne Razz

Št máj 22, 2008 3:03 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Jozo-KE
Drift King
Drift King

Založený: 07 december 2007

Super ero..ďalšia lahôdka...ešťe by ma zaujmalo ako dojdeš s oboma autami na zraz keď si sľúbil že do TV dojdeš na maxime Wink

Št máj 22, 2008 4:34 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
PietRo
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 28 apríl 2008

...

Naposledy upravil PietRo dňa Po august 25, 2008 8:08 am, celkom upravené 1 krát.
Št máj 22, 2008 4:39 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Jozo-KE
Drift King
Drift King

niečo také som už videl aj naživo..Dauphin v master a estafette na vozíku za mastrom Laughing

Št máj 22, 2008 4:42 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Ero
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Jozo-KE napísal:
Super ero..ďalšia lahôdka...ešťe by ma zaujmalo ako dojdeš s oboma autami na zraz keď si sľúbil že do TV dojdeš na maxime Wink

no na maxime dojdem ...lebo skyline bude hotovy az o 4 mesiace ked ne viac Smile

www.ero.yw.sk
Št máj 22, 2008 6:46 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
YaniK
Nosič gúm
Nosič gúm

Založený: 08 január 2008

kamo tak teba poznam si z trebisova ak sa nemylim a uz s tej tvojej maximi som bol hotovy Shocked , inak gratulujem k novemu auticku to sa ti bude inak jazdit Very Happy

Št máj 22, 2008 10:25 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
fanatik
Administrátor
Administrátor

Založený: 22 február 2006

no predpokladam ze skyline uz bude take vikendove auticko a nie na kazdy den, aj ked ja osobne asi keby do neho sadnem mam vikend do konca zivota Laughing

Pi máj 23, 2008 1:04 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
Jozo-KE
Drift King
Drift King

Maxima ešťe v Trebišove na zraze nebola....dokončil ju nedávno...mohol si ju vidieť len v uliciach

Pi máj 23, 2008 6:40 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
asimo
Drift King
Drift King

Založený: 19 marec 2008

Jozo-KE napísal:
Maxima ešťe v Trebišove na zraze nebola....dokončil ju nedávno...mohol si ju vidieť len v uliciach

tak ta maxima sa mi vobec nepacila.. som ju par krat videl.. a ten shogun v zadu to uplne dokoncil.. heh.. ale toto biele bejby je o inom.. velmi pekne.. zadok nadherny.. dobra volba aj kridla.. jedine este z predu mi moc nereze.. ale to moze byt aj problem fotky.. takze sa aj ja tesim.. ale asi fakt len na zrazy a na vikendy.. aj ked budes mat anglicku SPZ.. zjebu ta aj tak.. ze auto nieje sposobile pre SVK cesty.. ci to taktiez nejako poriesis?vsetko je mozne.. tak preto sa pytam.. Laughing Very Happy

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
-------------------------------SUBARU impreza GT WRC99: http://www.youtube.com/asimoVT------------------------------------------
Pi máj 23, 2008 8:13 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky MSN Messenger ICQ
Ero
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

YaniK napísal:
kamo tak teba poznam si z trebisova ak sa nemylim a uz s tej tvojej maximi som bol hotovy Shocked , inak gratulujem k novemu auticku to sa ti bude inak jazdit Very Happy

Smile) ..a ty si odkial? Razz som rad ze sa ti paci Smile

www.ero.yw.sk
Pi máj 23, 2008 9:31 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Ero
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

asimo napísal:
Jozo-KE napísal:

tak ta maxima sa mi vobec nepacila.. som ju par krat videl.. a ten shogun v zadu to uplne dokoncil.. heh.. ale toto biele bejby je o inom.. velmi pekne.. zadok nadherny.. dobra volba aj kridla.. jedine este z predu mi moc nereze.. ale to moze byt aj problem fotky.. takze sa aj ja tesim.. ale asi fakt len na zrazy a na vikendy.. aj ked budes mat anglicku SPZ.. zjebu ta aj tak.. ze auto nieje sposobile pre SVK cesty.. ci to taktiez nejako poriesis?vsetko je mozne.. tak preto sa pytam.. Laughing Very Happy

aky shogun v zadu? Very Happy no na maxime pribuli par zmien...davam tam teraz 19" elektriny Razz ...a aj karbonovu ziletku do zadu tak som zvedavy ako to ukaze... potom hodim fotky ked to bude nahodene Twisted Evil

No a SR policajti mi mozu naozaj *****...ved anglicke auta nemaju zapisane v TP ani ake kolesa maju...takze zaco ma moze zjebat? Very Happy ...mu poviem nech pali do **** ked stym mozem behat v GB tak tu ne? a ked bude picovat ..tak nastartujem a nech ma chyta Razz

www.ero.yw.sk
Pi máj 23, 2008 9:33 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Wade
Drift King
Drift King

Založený: 13 december 2007

KRAAASAA ani ja nemam slov...dfm, ze sa ostatny neurazia, ale naj auto, co tu je MEGA SHOCK a je skyline schvaleny na europske cesty? Lebo v USA zevraj nieje zchvaleny...

Pi máj 23, 2008 11:45 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď    Obsah fóra :: Live 4 Tuning :: » Vase auta Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, ... 33, 34, 35  Ďalší
Strana 2 z 35

Prejdi na: