| Autor |
Správa |
Ero
Začínajúci tuner

Založený: 18 september 2007 Príspevky: 268
|
|
|
|
 |
 |
No ako nemam slov Pocuj, co tam ty v tom UK , vykradas banky??? Pridem za tebou , tiez si potrebujem splnit par snov
No a k tomu autu, fak nemam slov  |
no vies akoze vsetko sa da ak sa che ..ale banky este zatial nevykradam ...a ktym klietkam no tu v anglicku je vsetko povolene ... ne jak prijebane SR 
_________________ I love Skyline!!!!!!
Nissan Maxima 3.0 V6 24ventil
http://www.tuning.sk/dokument-nissan-maxima-tuning-styling-by-ero-vase-upravene-auta
Nissan Skyline 2.7 GT-R33
www.ero.yw.sk |
|
| Št máj 22, 2008 12:40 pm |
|
|
Ero
Začínajúci tuner

|
|
|
|
 |
 |
Pokial mas tu klietku vyrobenu firmou ktora to ma povolene a certifikovane tak mozes mat aj u nas...Lenze vysla by na strasny peniaz... |
jj tusim ze je to tak robene ...vies ja som auto kupil uz z klietkov takze sa nestaram 
http://www.tuning.sk/dokument-nissan-maxima-tuning-styling-by-ero-vase-upravene-auta
www.ero.yw.sk |
|
| Št máj 22, 2008 12:41 pm |
|
|
PietRo
Skúsený tuner

Založený: 28 apríl 2008 Príspevky: 485
|
|
|
|
...
Naposledy upravil PietRo dňa Po august 25, 2008 8:07 am, celkom upravené 1 krát. |
|
| Št máj 22, 2008 1:17 pm |
|
|
Dalimir
Skúsený tuner

Založený: 02 máj 2008 Príspevky: 444 Bydlisko: Trstená City
|
|
|
|
no fajne fajne 
_________________ ,,Me srdce tepe, bum, bum, cejtis?´´
Komu sa nelení, ten druhému jamu kope
__________________________________________ |
|
| Št máj 22, 2008 3:03 pm |
 |
|
Jozo-KE
Drift King

Založený: 07 december 2007 Príspevky: 1914 Bydlisko: Košice
|
|
|
|
Super ero..ďalšia lahôdka...ešťe by ma zaujmalo ako dojdeš s oboma autami na zraz keď si sľúbil že do TV dojdeš na maxime 
_________________ Renault Clio 16V
Renault 5GTE - ex
Ford Focus II GHIA
 |
|
| Št máj 22, 2008 4:34 pm |
|
|
PietRo
Skúsený tuner

Založený: 28 apríl 2008 Príspevky: 485
|
|
|
|
...
Naposledy upravil PietRo dňa Po august 25, 2008 8:08 am, celkom upravené 1 krát. |
|
| Št máj 22, 2008 4:39 pm |
|
|
Jozo-KE
Drift King

|
|
|
|
niečo také som už videl aj naživo..Dauphin v master a estafette na vozíku za mastrom 
Renault 5GTE - ex
Ford Focus II GHIA
 |
|
| Št máj 22, 2008 4:42 pm |
|
|
Ero
Začínajúci tuner

|
|
|
|
 |
 |
Super ero..ďalšia lahôdka...ešťe by ma zaujmalo ako dojdeš s oboma autami na zraz keď si sľúbil že do TV dojdeš na maxime  |
no na maxime dojdem ...lebo skyline bude hotovy az o 4 mesiace ked ne viac 
www.ero.yw.sk |
|
| Št máj 22, 2008 6:46 pm |
|
|
YaniK
Nosič gúm

Založený: 08 január 2008 Príspevky: 194 Bydlisko: Trebisov...
|
|
|
|
kamo tak teba poznam si z trebisova ak sa nemylim a uz s tej tvojej maximi som bol hotovy , inak gratulujem k novemu auticku to sa ti bude inak jazdit 
_________________ SKODA 4ever |
|
| Št máj 22, 2008 10:25 pm |
|
|
fanatik
Administrátor

Založený: 22 február 2006 Príspevky: 3205 Bydlisko: Nitra
|
|
|
|
no predpokladam ze skyline uz bude take vikendove auticko a nie na kazdy den, aj ked ja osobne asi keby do neho sadnem mam vikend do konca zivota 
| Pi máj 23, 2008 1:04 am |
 |
|
Jozo-KE
Drift King

|
|
|
|
Maxima ešťe v Trebišove na zraze nebola....dokončil ju nedávno...mohol si ju vidieť len v uliciach
Renault 5GTE - ex
Ford Focus II GHIA
 |
|
| Pi máj 23, 2008 6:40 am |
|
|
asimo
Drift King

Založený: 19 marec 2008 Príspevky: 1017
|
|
|
|
 |
 |
Maxima ešťe v Trebišove na zraze nebola....dokončil ju nedávno...mohol si ju vidieť len v uliciach |
tak ta maxima sa mi vobec nepacila.. som ju par krat videl.. a ten shogun v zadu to uplne dokoncil.. heh.. ale toto biele bejby je o inom.. velmi pekne.. zadok nadherny.. dobra volba aj kridla.. jedine este z predu mi moc nereze.. ale to moze byt aj problem fotky.. takze sa aj ja tesim.. ale asi fakt len na zrazy a na vikendy.. aj ked budes mat anglicku SPZ.. zjebu ta aj tak.. ze auto nieje sposobile pre SVK cesty.. ci to taktiez nejako poriesis?vsetko je mozne.. tak preto sa pytam.. 
_________________ _________________________________mess with the best.. ..die with the rest________________________________
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
-------------------------------SUBARU impreza GT WRC99: http://www.youtube.com/asimoVT------------------------------------------ |
|
| Pi máj 23, 2008 8:13 am |
 |
|
Ero
Začínajúci tuner

|
|
|
|
 |
 |
kamo tak teba poznam si z trebisova ak sa nemylim a uz s tej tvojej maximi som bol hotovy , inak gratulujem k novemu auticku to sa ti bude inak jazdit  |
) ..a ty si odkial? som rad ze sa ti paci 
www.ero.yw.sk |
|
| Pi máj 23, 2008 9:31 am |
|
|
Ero
Začínajúci tuner

|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Maxima ešťe v Trebišove na zraze nebola....dokončil ju nedávno...mohol si ju vidieť len v uliciach |
tak ta maxima sa mi vobec nepacila.. som ju par krat videl.. a ten shogun v zadu to uplne dokoncil.. heh.. ale toto biele bejby je o inom.. velmi pekne.. zadok nadherny.. dobra volba aj kridla.. jedine este z predu mi moc nereze.. ale to moze byt aj problem fotky.. takze sa aj ja tesim.. ale asi fakt len na zrazy a na vikendy.. aj ked budes mat anglicku SPZ.. zjebu ta aj tak.. ze auto nieje sposobile pre SVK cesty.. ci to taktiez nejako poriesis?vsetko je mozne.. tak preto sa pytam..  |
aky shogun v zadu? no na maxime pribuli par zmien...davam tam teraz 19" elektriny ...a aj karbonovu ziletku do zadu tak som zvedavy ako to ukaze... potom hodim fotky ked to bude nahodene
No a SR policajti mi mozu naozaj *****...ved anglicke auta nemaju zapisane v TP ani ake kolesa maju...takze zaco ma moze zjebat? ...mu poviem nech pali do **** ked stym mozem behat v GB tak tu ne? a ked bude picovat ..tak nastartujem a nech ma chyta 
www.ero.yw.sk |
|
| Pi máj 23, 2008 9:33 am |
|
|
Wade
Drift King

Založený: 13 december 2007 Príspevky: 2715 Bydlisko: -----Levice-----Auto: Opel Kadett E
|
|
|
|
KRAAASAA ani ja nemam slov...dfm, ze sa ostatny neurazia, ale naj auto, co tu je a je skyline schvaleny na europske cesty? Lebo v USA zevraj nieje zchvaleny...
_________________ ____________________________________________________________________
...keď sa môžem voziť, na čo by som išiel, no ne?!
| Pi máj 23, 2008 11:45 am |
|
|
|