| Autor |
Správa |
ottonr
V.I.P

Založený: 27 marec 2006 Príspevky: 3075
|
|
EVO X |
|
nevedel som kde to mam dat kedze to neni ziadna uprava, len predstavenie modelu tak to davam sem
http://www.autorevue.cz/Magazin/Mitsubishi-Lancer-Evo-X-oficialne-predstaven/sc-17-sr-1-a-11956/default.aspx
vyzera to uplne otrasne, strasne sa to podoba na volvo... povodny prototyp X bol milion krat krajsi
vsimnite si zadne pneumatiky 
| So apríl 28, 2007 7:36 am |
|
|
Jaja
V.I.P

Založený: 27 marec 2006 Príspevky: 1963 Bydlisko: NITRA
|
|
|
|
no cakala som daco lepsie devina je 1 000 000x krajsia ako toto
| So apríl 28, 2007 8:51 am |
|
|
peugeot406
Začínajúci tuner

Založený: 18 apríl 2007 Príspevky: 389 Bydlisko: Žilina
|
|
|
|
POdla mna sa EVO9 nechyta na 10. 100 ludi 100 chuti.
|
|
| So apríl 28, 2007 9:09 am |
 |
|
SRAC14
Začínajúci tuner

Založený: 11 december 2006 Príspevky: 313 Bydlisko: Velký Krtíš
|
|
|
|
 |
 |
no cakala som daco lepsie devina je 1 000 000x krajsia ako toto |
aj môj názor, čakal som dačo lepšie , ved to je dačo také ako 9
už sa to podobá na porshe , tým že 911 , carrera , cayetan atd , sú vlasne to isté auto , len sa niečim trocha líšia , chápete 
_________________ Live by gun and die by gun . |
|
| So apríl 28, 2007 12:34 pm |
|
|
fanatik
Administrátor

Založený: 22 február 2006 Príspevky: 3205 Bydlisko: Nitra
|
|
|
|
nechapeme, teda ja nie.....naco sa podoba toto???? jedine ak by si to myslela tak ze origo lancer sa viac podoba na evo verziu, ale tak to je pochopitelne, aj impreza to ma tak, aj vsetky automobilky, len mitsubishi bolo vynimkou a teraz sa to zmenilo....ale to podla mna nieje chyba, pretoze je to krasne auto a teraz sa bude mozno viac kupovat, lebo kto nemal na evo seriovy lancer nekupil lebo je otrasny, kto nema na sti tak kupi klasicku imprezu a vyzera skoro totozne, alebo spravi par uprav a je to rovnake....
a mne sa to naopar dost paci, jedine co by som zmenil ze by som dal zadne svetla nizsie, ten zadok je cil taky robustnejsi a vyssi....
inak dost krasna hracka, skoda ze nedorovnali motor na 2,5 ako impreza...aj ekd tam to porovnavali tusim z tou novou pripravovanou lebo terajsia ma 280 ps, som zvedavy ako nakonec doladia v mitsu tento motor, ale no skoda tej hmotnosti, chcelo by to viac vykonu aby sa dorovnali impreze a aj ta servencna mi to tam kazi......
ale osobne keby si mam vybrat asi si radsej kupim 9, ta ma taky agrasivnejsi dizajn
| So apríl 28, 2007 3:14 pm |
 |
|
ottonr
V.I.P

|
|
|
|
jj ta 9 je ovela agresivnejsia a je taka "EVOvejsia"... keby ten predok nechali presne taky ako bol na tom prototype a zadok trosku iny tak by bol aj tento super, ale takto sa mi nepaci vobec... 
| So apríl 28, 2007 6:07 pm |
|
|
fanatik
Administrátor

|
|
|
|
mozesw mi sem hodit foto protopitu ktore sa ti pacili, ten predok mam na mysli pretoze co mam ja na pc tak ten predok sa moc nezmenil....
| So apríl 28, 2007 7:54 pm |
 |
|
ottonr
V.I.P

|
|
|
|
len drobnosti, ale je ovela krajsi

| So apríl 28, 2007 9:22 pm |
|
|
fanatik
Administrátor

|
|
|
|
hmmmm no tieto foto som mal aj ja, pytal som sa preto ze mne tam tie "kozmeticke" zmeny tolko nespravili...a mne sa pacia obe verzie, nemam nejak vyticene ktora viac....ale tak na tejto uz seriovej sa mi viac pacia svetla predne, aj zadne 
| So apríl 28, 2007 9:28 pm |
 |
|
ottonr
V.I.P

|
|
|
|
mne sa zda ze na tej "seriovej" je taky moc osekany ten predny naraznik a kapota nad svetlami je tak isto taka odstrihnuta, proste mi to strasne pripomina nove volvo 
| Ne apríl 29, 2007 7:26 am |
|
|
Jaja
V.I.P

Založený: 27 marec 2006 Príspevky: 1963 Bydlisko: NITRA
|
|
|
|
Mohli to nechat tak jak to bolo,bolo to tak krajsie 
| Ne apríl 29, 2007 12:23 pm |
|
|
fanatik
Administrátor

|
|
|
|
nooo co vsimam tak asi takyto bol vyvoj X
prve foto predny difudor znizuje auto a to je asi to co ti chyba na narazniku vo finalnej casti a siroke kolesa si vysiadali aj sirsie blatniky a uzke svetla maju na pricine tu kapotu
podla mna asi najkrajsia faza, aj ked stratila tu robustnost na sirke a predny didudor
tu sa zmenili v podstate iba svetla a medzichladic
tu dali mozno az smiesne kolesa, tenucke, auto sa zvysilo, nove okruhle hmlovky
pozeral som tie foto asi hodinu, no podla mna finalna verzia je krasna, a si myslim ze si na nu rychlo zvykneme ale no je asi najhorsia z celej fazy co mam eva X, stratila tu agresivitu a silu ktora isla z prototypu.....
ale no mozno to je lepsie pre tunerov....lebo napr evo IX nik nerobil na dizajn, bola krasna a nebolo co robit.....tuto je prilezitost pre tunerov rozsirit ho, dat sirsie kolesa a aj znizit naraznikom....
ale no stale by som dizajnovo radsej IX, ale keby mozem interier a motor z X do nej 
| Ne apríl 29, 2007 2:43 pm |
 |
|
Krtos
V.I.P

Založený: 31 marec 2006 Príspevky: 634 Bydlisko: Nitra
|
|
|
|
ako mne sa celkom paci, pri porovnani ake auta sa teraz vyrabaju, tie vsemozne tvari, myslim ze toto je na tom este velmi dobre
| Ne apríl 29, 2007 3:04 pm |
 |
|
lubo22
Nováčik

Založený: 10 december 2006 Príspevky: 12
|
|
|
|
podla mna EVO X je uplna bomba a je to aj moj tajny sen ale asi nikdy nebude musim sa este uskopojit a ucit na mojej vectruske 
|
|
| Ut jún 30, 2009 11:26 pm |
|
|
|