Obsah fóra :: Live 4 Tuning ::
Registrácia*E-SHOP*PravidláAlbumPodporaPrihlásenie
Idu nam prikladom...
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Zaslať odpoveď    Obsah fóra :: Live 4 Tuning :: » Policia SR Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Idu nam prikladom...
Autor Správa
2bad
V.I.P
V.I.P

Založený: 19 január 2007

Príspevok Odpovedať s citátom
tak oni mozu sak kto ich zastavi policajti? Very Happy

BMW 320i M52 coupe 12/94 BF51 (Regensburg) 1991ccm R6 24V 110KW/190Nm
Ne január 20, 2008 12:40 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
mihal
mihal

Založený: 16 júl 2006

2bad napísal:

hej ja ked som jaydil ako zasobovac som ma stastie ze ma zastavovali len ked sa chceli opytat ci moj kolega pojde vecer na pivo alebo u poslat nejaky odkaz.. to bol aky skvely zivot, vtedy ma zeleny zastavovali snad kazdy druhy den, a v centre mesta som nemal problem s nicim Smile)

Ne január 20, 2008 9:58 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Kohoo
Začínajúci tuner
Začínajúci tuner

Založený: 21 január 2007

mihal napísal:
2bad napísal:

hej ja ked som jaydil ako zasobovac som ma stastie ze ma zastavovali len ked sa chceli opytat ci moj kolega pojde vecer na pivo alebo u poslat nejaky odkaz.. to bol aky skvely zivot, vtedy ma zeleny zastavovali snad kazdy druhy den, a v centre mesta som nemal problem s nicim Smile)

Vsak mozno policajti nepoznali telefony alebo nevedeli ako sa snim naraba a bolo im jednoduchsie sa opitat. Laughing Laughing Laughing
Ne január 20, 2008 10:53 am Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
LOUIE1
Skúsený tuner
Skúsený tuner

Založený: 25 december 2006

tak ja nemam stastie ze by ma zastavili ohladon kolegov:Dze kohoo:D

Využite bezkonkurenčnú ponuku čistenia interierov aut za skvelé ceny . Vhodné aj pre alergikov nakoľko sa jedná o ekologické čistenie. Iba Bratislava.)Tremíny SOBOTA A NEDELA. Neváhajte a objednajte sa.viac info u mňa poštou
alebo na sms na číslo 0908848179
Ne január 20, 2008 5:07 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Yahoo Messenger
Jaja
V.I.P
V.I.P

Založený: 27 marec 2006

Kohoo napísal:
Wade napísal:
Ako tu uz bolo spominane, tak asi na obed

To uz podla mna nestihaly ani veceru, bolo asi tak desat vecer. Tusim som zabudol napisat cas.
Mne to skor pripadalo ako nahanacka... Dvoch policajnych aut

Bud to,alebo sa hnali do erotickeho salona Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy . Väčšina policajtov su takýto ako ich opisujete,no velmi mizive % su aj normálny Rolling Eyes Rolling Eyes

Po január 21, 2008 6:10 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Jozo-KE
Drift King
Drift King

Založený: 07 december 2007

zase nám chlpatý dávaju príklad...auto stalo 20 metrov od vyhradeneho parkoviska pre policajtov,ktoré bolo voľne, ale asi im to nestačilo tak si zaparkovali na zákaze Confused

So február 09, 2008 5:53 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
duch
Drift King
Drift King

Založený: 27 marec 2006

Pre nich typicke.
So február 09, 2008 7:58 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Zaslať odpoveď    Obsah fóra :: Live 4 Tuning :: » Policia SR Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Prejdi na: